Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με maxi φόρεμα που μπορείς να μετατρέψεις και σε φούστα

Η παρουσιάστρια φόρεσε δημιουργία της σχεδιάστριας, Βάσια Κωσταρά.

stamatina tsimtsili NDP Photo Agency

Maxi και αέρινα, ευκολοφόρετα και πρακτικά, κομψά και άκρως καλοκαιρινά. Εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε ένα και μοναδικό κομμάτι που να θέλουμε να φοράμε όλο το καλοκαίρι, το maxi φόρεμα θα ήταν η αγαπημένη μας επιλογή. Όσο περισσότερο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο περισσότερο θέλουμε να φοράμε δροσερά ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και φυσικά δεν στερούνται στιλ και αισθητικής.

Ένας επιπλέον λόγος που αγαπάμε και επιλέγουμε τα μακριά φορέματα είναι πως μπορούν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε διαφορετικές περιστάσεις. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τα after office κοκτέιλ με τις φίλες μας και από ένα επίσημο κάλεσμα όπως ένας γάμος μέχρι βόλτες στα σοκάκια του νησιού, ένα maxi φόρεμα είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε. Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα, προτίμησε να αφήσεις για λίγο στη ντουλάπα τα μονόχρωμα και σίγουρα safe φορέματα και να επιλέξεις κομμάτια σε χαρούμενα εμπριμέ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Ακριβώς όπως το φόρεμα που επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την ημέρα των γενεθλίων της. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha, "Happy Day”, φόρεσε το Naomi Dress από τη limited edition συλλογή της σχεδιάστριας μόδας, Βάσιας Κωσταρά. Πρόκειται για ένα μακρύ φόρεμα στις αποχρώσεις του πορτοκαλί, με έντονο μοτίβο, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία δερμάτινη ζώνη, δημιουργία της ίδιας σχεδιάστριας.

Πώς μπορείς να μετατρέψεις το maxi φόρεμα σου σε φούστα;

Ένας επιπλέον λόγος που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου maxi φορέματα είναι πως με λίγο styling μπορείς να το μετατρέψεις σε φούστα. Αρκεί να φορέσεις επάνω από το φόρεμα ένα πουκάμισο και να τονίσεις τη μέση σου με μία ζώνη. Αμέσως, το φόρεμα παίρνει τη μορφή φούστας και εσύ έχεις δημιουργήσει διαφορετικά looks και να πειραματιστείς με το στιλ σου.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Loading...

Βρες το φόρεμα εδώ :

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με maxi φόρεμα που μπορείς να μετατρέψεις και σε φούστα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ