Follow us

Τα Zara μαγιό που μπορείς να φορέσεις άνετα και ως τοπ

Βολάν και χαρούμενα χρώματα που θα λατρέψεις.

zara Courtesy of Zara

Ένας από τους λόγους που οι περισσότερες γυναίκες θαυμάζουμε τον κόσμο της μόδας είναι το styling. Με μερικές μόλις κινήσεις ένα φόρεμα μπορεί να μετατραπεί σε φούστα, ένα oversized πουκάμισο σε φόρεμα και ένα ολόσωμο μαγιό σε τοπ. Ειδικά η τελευταία κατηγορία μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμη τους επόμενους μήνες.

Ακόμα κι αν μερικά χρόνια πριν τα ολόσωμα ήταν κάπως παρεξηγημένα στις περισσότερες από εμάς, πλέον έχουν κερδίσει τις καρδιές των γυναικών, οι οποίες διέκριναν την κομψότητα και τη θηλυκότητα που αποπνέει αυτό το στιλ μαγιό. Ένας επιπλέον λόγος να τα προσθέσεις στη συλλογή σου είναι πως μπορούν να λειτουργήσουν εύκολα και ως τοπ. Σε καταστήματα και e-shops μπορείς να βρεις ολόσωμα μαγιό με έναν ώμο, έντονα βολάν, χαρούμενα μοτίβα και χρώματα που μπορείς να συνδυάσεις με τις ψηλόμεσες παντελόνες, τα σορτς και τις φούστες σου για τις βόλτες σου τόσο στην πόλη όσο και στο νησί. Εναλλακτικά, σκέψου πως ένα ολόσωμο μαγιό με ένα καφτάνι ή ένα παρεό θα σε βοηθήσουν να ντυθείς κομψά μετά την παραλία για το γεύμα ή για βόλτες στα σοκάκια.

Ρίχνοντας μία ματιά στη beachwear συλλογή του Zara, ξεχωρίσαμε κάποια ολόσωμα μαγιό που αξίζει να αποκτήσεις και θα ευχαριστηθείς να φοράς στην παραλία -ή και όχι-, όλο το καλοκαίρι.

Τα μαγιό που έχουμε ξεχωρίσει

Μαγιό με βολάν Zara

Λευκό μαγιό με puff sleeves Zara

Μαγιό με έναν ώμο και βολάν Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ