Follow us

Δούκισσα Νομικού | Φόρεσε το απόλυτα ρετρό print με τον πιο μοντέρνο τρόπο

Έκανε μία εμφάνιση με έπνευση από τα 20s

Δούκισσα Νομικού NDP Photo Agency

Το επιτυχημένο μοντέλο και παρουσιάστρια, Δούκισσα Νομικού, ξέρει τι σημαίνει στιλ και μας το αποδεικνύει μέσα από κάθε της εμφάνιση, όπως επίσης και μέσω κάθε ανάρτησης της στα social media.

Η ίδια δημοσίευσε πρόσφατα ένα από τα σύνολα, που φόρεσε στη νεα της εκπομπή ''Super Makeover'' στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Στο post της ξεχωρίσαμε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της season, το καρό print. Η Δούκισσα όχι μόνο το προτίμησε για την τηλεοπτική της εμφάνιση, αλλά αναβάθμισε τον ρετρό χαρακτήρα του παίζοντας με τις παστέλ αποχρώσεις. Πρόκειται για ένα σύνολο με έμπνευση από τη δεκαετία του '20. Βέβαια, τα συγκεκριμένα χρώματα αποτελούν και σήμερα hot trends για το καλοκαίρι.

Το μοντέλο, λοιπόν, φόρεσε ένα total καρό look, που αποτελούνταν από ένα ροζ παντελόνι και matching τοπ - ζακετάκι σε mint απόχρωση. Το γεγονός ότι αν και είχαν το ίδιο print διέφεραν στην απόχρωση, εκσυγχρόνισε απολύτως το σύνολο της. Η Δούκισα ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με mint μυτερές γόβες σε κλασικό σχέδιο και υλικό.

Loading...

Δοκίμασε και εσύ να πειραματιστείς με το συγκεκριμένο ρετρό print για να δημιουργήσεις αντίστοιχα κομψές εμφανίσεις. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνεις ένα total tartan look, καθώς και με ένα καρό κομμάτι μπορείς να αναβαθμίσεις το στιλ σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ