Follow us

Αυτά είναι τα 10 καλοκαιρινά staples από Marks & Spencer με τα οποία θα δημιουργήσεις σύνολα για κάθε ώρα

Στη συλλογή θα ανακαλύψεις διαχρονικά κομμάτια με ενδιαφέρουσες υφές, σχέδια και στιλ, που καλύπτουν μία πληθώρα περιστάσεων

MissBloom TEAM
Marks & Spencer | Αυτά είναι τα 10 καλοκαιρινά staples με τα οποία θα δημιουργήσεις σύνολα για κάθε ώρα Courtesy of Marks & Spencer

Μπορεί να έχουμε όλες μία μεγάλη γκαρνταρόμπα με αμέτρητα ρούχα και αξεσουάρ, όμως, για κάποιο ανεξήγητο μέχρι στιγμής λόγο ''δεν έχουμε ποτέ κάτι να φορέσουμε''. Κάπως έτσι καταλήγουμε μπροστά από τα συρτάρια και τα ράφια της ντουλάπας, γυρίζοντας τις κρεμάστρες μανιωδώς να ψάχνουμε για εκείνο το κομμάτι που θα μας εμπνεύσει και θα ανανεώσει το στιλ μας.

Μερικές φορές για να το βρούμε, θα πρέπει να απομακρυνθούμε από τη ντουλάπα και να κατευθυνθούμε είτε στα φυσικά fashion καταστήματα είτε στα διαδικτυακά. Κάνοντας μία σύντομη έρευνα ανάμεσα στα νέες συλλογές εμείς ξεχωρίσαμε την καλοκαιρινή του Marks & Spencer, η οποία έχει μία μεγάλη ποικιλία σε βασικά κομμάτια για να δημιουργήσεις σύνολα για κάθε στιγμή της ημέρας σου.

Στη Summer Collection του brand μπορείς να βρεις από ανάλαφρα casual φορέματα και t-shirts μέχρι ξεχωριστά και άνετα παπούτσια, διαχρονικές τσάντες και statement αξεσουάρ, όπως καπέλα και κοσμήματα που θα σε συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές εξορμήσεις σου.

Ακόμα, στη συλλογή θα ανακαλύψεις λινά υφάσματα, ιδανικά για το καλοκαίρι, διαχρονικά κομμάτια, με ενδιαφέρουσες υφές, σχέδια και στιλ, που καλύπτουν μία πληθώρα περιστάσεων: Λινά midi φορέματα, ανάλαφρα παντελόνια, bermuda shorts, πουκάμισα και tops σε φωτεινές και έντονες αποχρώσεις και διακριτικά μοτίβα, που θα προσθέσουν αμέτρητους στιλιστικούς πόντους, ενώ θα σε κρατήσουν δροσερή στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Αν ψάχνεις, επίσης, και κομμάτια για την παραλία, στη νέα collection του Marks & Spencer θα ανακαλύψεις πολύχρωμα με flirty διάθεση μαγιό, αλλά και πιο κλασσικά, μονόχρωμα κομμάτια με έξυπνες καινοτομίες, όπως τα item της σειράς Secret Slimming™. Τα τελευταία διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα και διαχρονικό στιλ που κολακεύει κάθε σωματότυπο.

10 summer staples για κάθε περίσταση

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα 10 βασικά κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας από τη νέα συλλογή του Marks & Spencer, που αξίζουν μία θέση στη δική σου. Από φορέματα και ολόσωμες φόρμες μέχρι μαγιό και αξεσουάρ, σίγουρα θα βρεις το κομμάτι που θα ανανεώσει το στιλ σου.

Λινή ολόσωμη αμάνικη φόρμα με ζώνη, Marks & Spencer

Φλατ πέδιλα με ενσωματωμένη επένδυση πάτου και αγκράφα, Marks & Spencer

Μαγιό που σμιλεύει την κοιλιά με 1 ώμο, Marks & Spencer

Ψηλόμεσο τζιν crop με φαρδιά μπατζάκια, Marks & Spencer


Δερμάτινη τσάντα ώμου σε ταμπά απόχρωση, Marks & Spencer

Φλοράλ μίντι ριχτό φόρεμα με λαιμόκοψη V, Marks & Spencer

Λινή καρό ολόσωμη αμάνικη φόρμα με ζώνη, Marks & Spencer

Φλοράλ κρουαζέ τοπ με λαιμόκοψη V και φαρδιά μανίκια, Marks & Spencer

Μάξι παρεό φάκελος με πουά print, Marks & Spencer

Μακρυμάνικο πουκάμισο με γιακά, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ