Follow us

Δανάη Μπάρκα | Φόρεσε το πιο κολακευτικό floral φόρεμα από την plus size συλλογή των MI-RŌ

Στόλισε τις καμπύλες σου με το πιο κομψό τρόπο.

danai mparka NDP Photo Agency

Πολλες φορές αναρωτιέσαι πως μπορείς να ντυθείς κομψά στην καθημερινότητα σου χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να περάσεις πολύ χρόνο μπροστά από τον καθρέφτη για να σκεφτείς το styling και τους συνδυασμούς που μπορείς να δημιουργήσεις. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται σε one piece σύνολα που ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την υψηλή θερμοκρασία με στιλ. Τα φορέματα φυσικά είναι από τις πιο κομψές και safe επιλογές που μπορείς να κάνεις. Άλλωστε όποιο κι αν είναι το στιλ σου, ο σωματότυπος σου ή η περίσταση, πάντα θα μπορείς να βρεις το ιδανικό φόρεμα που θα σε κάνει να νιώθεις υπέροχα.

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των curvy γυναικών, τότε σίγουρα αξίζει να ρίξεις μία ματιά στο πρόσφατο look της Δανάης Μπάρκα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια κατάφερε να στολίσει τις καμπύλες της με τον πιο καλοκαιρινό τρόπο, φορώντας δηλαδή ένα midi shirtdress σε έντονη κίτρινη απόχρωση και floral μοτίβο, δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου, MI-RŌ. Τόσο τα χαρούμενα χρώματα όσο και η ζώνη που τόνιζε τη μέση της δημιούργησαν ένα άκρως κολακευτικό αποτέλεσμα. Η Δανάη Μπάρκα ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με λευκά ψηλοτάκουνα mules.

Αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να φορέσεις ένα floral φόρεμα. Μπορείς να το συνδυάσεις με sneakers και σανδάλια, με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή πλατφόρμες, ανάλογα με το στιλ και τη διάθεση σου.

Το look της Δανάης Μπάρκα

Loading...

Βρες το φόρεμα εδώ:

Δανάη Μπάρκα | Φόρεσε το πιο κολακευτικό floral φόρεμα από την plus size συλλογή των MI-RŌ

Midi floral φόρεμα MI-RŌ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ