Follow us

Η Chiara Ferragni με το μπικίνι που φόρεσαν οι Έβελυν Καζαντζόγλου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αποτελεί τη μεγαλύτερη τάση στα μαγιό αυτής της season

MissBloom TEAM
Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Η Chiara Ferragni είναι η απόλυτη fashionista και κάθε της εμφάνιση αποδεικνύει την επιρροή της στις τάσεις της μόδας δημιουργώντας νέες και επαναφέροντας παλιές. Αυτή τη φορά, όμως, θα μιλήσουμε για τα καλοκαιρινά looks της και πιο συγκεκριμένα για εκείνα που προορίζονται για την παραλία και την πισίνα.

Η Chiara είναι γνωστό πως λατρεύει τα ανοιχτά χρώματα, τις έντονες αποχρώσεις, τις λάμψεις και φυσικά τα prints, τα οποία επιλέγει και στα beach outfits της. Έτσι για την πιο πρόσφατη εμφάνιση της στην παραλία, κατά τη διάρκεια των σύντομων διακοπών της σε Resort στην Ιταλία, η Chiara φόρεσε ένα super trendy μπικίνι από τη νέα Crinkle Collection της Calzedonia.

Πρόκειται για ένα μαγιό με ιδιαίτερο σχέδιο, αφού πρωτοτυπεί τόσο στο ύφασμα, που θυμίζει την απολύτως hot τάση του γκοφρέ, όσο και στα κοψίματα με το ευρηματικό cut-out να αναβαθμίζει το κλασικό look του μπικίνι. Μάλιστα, η fashion influencer, σχεδιάστρια και επιχειρηματίας το επέλεξε και στη λιλά - μωβ απόχρωση, άλλη μία μεγάλη τάση για τη φετινή καλοκαιρινή season.

H Chiara ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με διάφορα κοσμήματα σε χρυσές αλλά και pop αποχρώσεις. Ακόμα, τα εν λόγω κοσμήματα είχαν ποικιλία στα υλικά με τις αλυσίδες να συνδυάζονται με boho αξεσουάρ. Τα σανδάλια της τράβηξαν επίσης την προσοχή μας, αφού επέλεξε τα δημοφιλή chunky sandals σε ουδέτερη απόχρωση.

Loading...

Το ίδιο μπικίνι, μάλιστα, φόρεσαν πριν λίγες ημέρες και τα μοντέλα Έβελυν Καζαντζόγλου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η πρώτη επέλεξε το μπικίνι της στην ίδια απόχρωση με την Chiara, αναδεικνύοντας τα κατακόκκινα μαλλιά της, ενώ η δεύτερη μία έντονη neon κίτρινη απόχρωση -ιδανική για να αναδείξει το μαύρισμα της.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ