Follow us

Το βιώσιμο brand Anaskela απογειώνει κάθε καλοκαιρινή μας εμφάνιση στην παραλία

Οι απόλυτες travel πετσέτες θαλάσσης Anaskela αποτελούν ένα must - have καλοκαιρινό αξεσουάρ

MissBloom TEAM
Anaskela Courttesy of Anaskela

Το brand Anaskela μας συστήνει τις πιο κομψές πετσέτες θαλάσσης, με μοναδικά σχέδια υψηλής αισθητικής. Κάθε εικόνα που χαρακτηρίζει το ελληνικό καλοκαίρι, από το φωτεινό λευκό των νησιών, το βαθύ μπλε της θάλασσας και το χρυσό κίτρινο του ήλιου, συνθέτει την ουσία του brand Anaskela και πραγματώνει το όραμα δυο αγαπημένων φίλων, της Melissa και της Jana, που έχουν ιδρύσει το brand το 2019.

Οι founders του brand Anaskela, με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον και την αγάπη για τη θάλασσα, δημιουργούν πετσέτες θαλάσσης που είναι κατασκευασμένες από επαναχρησιμοποιημένα πλαστικά μπουκάλια, προάγοντας την κυκλική οικονομία και με όραμα τη μείωση του αποτυπώματος της βιομηχανίας της μόδας.

Οι απόλυτες travel πετσέτες θαλάσσης Anaskela αποτελούν ένα must - have καλοκαιρινό αξεσουάρ, είναι εξαιρετικά ελαφριές, διπλώνουν στην παλάμη ενός χεριού, στεγνώνουν γρήγορα, ενώ η ειδική τους σύνθεση δεν συγκρατεί σωματίδια άμμου.

Η λειτουργικότητα των επιλογών του brand Anaskela δεν υπολείπεται σε σχεδιασμό και αισθητική, καθώς οι συλλογές Anaskela χαρακτηρίζονται από πρωτοποριακό στυλ και ιδιαίτερη αισθητική, μέσα από γεωμετρικά μοτίβα, χαρακτηριστικά stripes και χρωματικές αποχρώσεις.

Η συλλογή Geometria Capsule SS21 συνδυάζει έναν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και υψηλή λειτουργικότητα, αποτελώντας την επιτυχημένη συνέχεια της πρώτης συλλογής του brand. Η capsule συλλογή διαθέτει τέσσερα από τα πιο επιτυχημένα σχέδια της αρχικής συλλογής σε νέες χρωματικές προτάσεις, ενώ κάθε πετσέτα έχει διάσταση 180 x 90, ώστε να αποτελεί τον τέλειο σύμμαχο κάθε καλοκαιρινής περιπέτειας.

Το βιώσιμο brand Anaskela απογειώνει κάθε καλοκαιρινή μας εμφάνιση στην παραλία

Οι συλλογές του brand Anaskela συμπληρώνονται μοναδικά από τις συλλογές Under the Palms & Not Another Stripe. Η συλλογή Under the Palms μας χαρίζει μέσα από τα χαρακτηριστικά της σχέδια έμπνευση για μοναδικές αποδράσεις, ενώ η Not Another Stripe αναδεικνύει το γραμμικό μίνιμαλ σχεδιασμό σε πληθώρα επιλογών και χρωμάτων.

Anaskela

Όλες οι πετσέτες Anaskela είναι φτιαγμένες από λεπτό και εξαιρετικά απορροφητικό ύφασμα, ιδανικό για κάθε εξόρμηση, ενώ η στρογγυλεμένη λεπτομέρεια των άκρων κάθε πετσέτας προσδίδει μια εκλεπτυσμένη αίσθηση. Οι πετσέτες ζυγίζουν περίπου 300 γραμμάρια, ενώ συνοδεύονται από μια υπέροχη βαμβακερή θήκη.

Anaskela

Οι συλλογές Anaskela είναι διαθέσιμες στο site https://anaskela.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ