Follow us

9 + 1 φορέματα από τα H&M για να δημιουργήσεις απίστευτα βραδινά looks

10 προσιτές προτάσεις για ''ινσταγκραμικές'' εμφανίσεις

9 + 1 φορέματα από τα H&M για να δημιουργήσεις απίστευτα βραδινά looks iStock

Μία μέρα μπορεί να έχει μόνο 24 ώρες, όμως, κατά τη διάρκεια της έχουμε πολλές υποχρεώσεις και μερικές φορές και πολλές εξόδους. Πέρα από το γραφείο, μπορεί να έχουμε κανονίσει ψώνια, ραντεβού για καφέ με τις φίλες μας, ένα σινεμά -που μας έλειψε τόσο πολύ- ή και ένα ποτό. Οι έξοδοι μετά τη δουλειά είναι σίγουρα αμέτρητοι και εμείς πρέπει με κάποιο τρόπο να είμαστε έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο.

Το ιδανικό night-out look

Πώς μπορούμε, λοιπόν, μετά το γραφείο να είμαστε έτοιμες για μία βραδινή έξοδο; Η απάντηση σε αυτό το styling πρόβλημα είναι το φόρεμα και πιο συγκεκριμένα ένα που να έχει διακριτικό χαρακτήρα και να είναι ανεπιτήδευτα κομψό. Με λίγα λόγια φορέματα που λατρεύουν ιδιαίτερα οι Γαλλίδες και οι Ιταλίδες, που γεννήθηκαν με έμφυτο το chic στιλ.

Οι βραδινές εμφανίσεις τους έγιναν το αντικείμενο της προσοχής μας τις τελευταίες εβδομάδες, αφού η εστίαση έλαβε το πράσινο ''φως''. Έτσι, παρατηρήσαμε πως όλες τους επέλεγαν φορέματα σε safe αποχρώσεις είτε σε minimal σχέδιο είτε με ευρηματικά cut outs. Σε κάθε περίπτωση ήταν ευκολοφόρετα και ιδανικά για κάθε βραδινή έξοδο.

Επίσης, ακριβώς επειδή είναι φορέματα μπορείς να τα πάρεις μέχρι μαζί σου και να αλλάξεις μετά το τέλος της δουλειάς. Το μόνο που χρειάζονται σαν outfit, άλλωστε, είναι ένα ζευγάρι strappy heels, μερικά statement κοσμήματα και μία μικρή τσάντα για να δημιουργήσεις ένα ''ινσταγκραμικό'' αποτέλεσμα.

Για να μην χρειαστεί, όμως, να παιδευτείς ψάχνοντας το κατάλληλο, εμείς ξεχωρίσαμε 10 φορέματα σε προσιτές τιμές από τα H&M, που θα λατρέψεις και θα δημιουργήσεις εύκολα κομψά σύνολα.

Ανακάλυψε το ιδανικό για εσένα παρακάτω.

Μίντι φόρεμα με τιράντες και low back σε ουδέτερη απόχρωση, H&M

Αεράτο φόρεμα με lyocell σε κίτρινη απόχρωση, H&M

Στενό mini φόρεμα με καρό print, H&M

Midi φόρεμα με ρίγες, H&M

Φόρεμα με οκγώδη μανίκια και cut-out, H&M

Μαύρο φόρεμα με cut-outs, H&M

Μακρύ, φαρδύ υφασμένο φόρεμα-καφτάνι, H&M

Μίντι φόρεμα από αεράτο βαμβακερό ύφασμα, H&M

Μακρύ φόρεμα από ελαφρώς ντραπέ σιφόν, με βαθιά λαιμόκοψη V και πλισέ βολάν, H&M

Μίντι φόρεμα από γυαλιστερό σατέν με μικρό άνοιγμα στο μέσο και διακοσμητικό δέσιμο, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ