Follow us

Η Ιωάννα Μαλέσκου φορά το πιο hot χρώμα της καλοκαιρινής season

Το εν λόγω χρώμα μεσουρανεί στις τάσεις της μόδας για το φετινό καλοκαίρι

Ιωάννα Μαλέσκου NDP

Η λαμπερή παρουσιάστρια του ''Love it'' Ιωάννα Μαλέσκου μας έχει συνηθίσει σε υπέροχες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της εκπομπής. Η ίδια πάντα επιλέγει φωτεινά χρώματα, ενώ δεν διστάζει να υιοθετήσει και την εκκεντρική color blocking τάση στο styling. Ανάμεσα, λοιπόν, στις εμφανίσεις της τόσο μπροστά από την κάμερα του ΣΚΑΙ όσο και στα social media, ξεχώρισε ένα συγκεκριμένο χρώμα και δεν είναι άλλο από το ροζ.

Η Ιωάννα δίνει σταθερά τη ψήφο εμπιστοσύνης της στο εν λόγω χρώμα, αφού ταιριάζει απόλυτα με τα χρώματα της και τη σταρένια επιδερμίδα της. Το ροζ απο την άλλη πλευρά αποτελεί και μία μεγάλη τάση για τη season Άνοιξη/Καλοκαίρι '21. Το είδαμε να ξεχωρίζει στις ανοιξιάτικες συλλογές των Valentino, Chanel, Chloé, Alexander McQueen, Giambattista Valli, Prada, Givenchy, Stella McCartney και Molly Goddard. Μάλιστα, το έχουμε θαυμάσει και στις ιέρειες του στιλ στα social media, οι οποίες δημιουργούν αντίστοιχα pink looks με άκρως κομψά κομμάτια.

Η δημοτικότητα του ροζ αυτή τη season δεν προκαλεί έκπληξη, αφού πρόκειται για ένα χρώμα που συμβολίζει τη νεότητα, τη θηλυκότητα, την αθωότητα, την καινοτομία, τη φιλικότητα, τη φρεσκάδα, την ευαισθησία, την ελαφρότητα, την έμπνευση, τον ρομαντισμό και την αγάπη. Για αυτό και το βλέπουμε τόσο συχνά στη μεγάλη οθόνη, αφού αντικατοπτρίζει τόσα συναισθήματα και ντύνει με μαεστρία την εκάστοτε πρωταγωνίστρια.

Η Ιωάννα, λοιπόν, το επιλέγει σταθερά και εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τις πιο ωραίες εμφανίσεις της με ροζ, που σίγουρα θα εμπνεύσουν και εσένα να κάνεις παρόμοιες.

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ