Follow us

Βίκυ Καγιά | Σου δείχνει τον πιο έξυπνο τρόπο για να φορέσεις το πουκάμισο του φίλου σου

Πώς θα το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Vicky Kagia NDP Photo Agency

Ακόμα κι αν η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με ρούχα, ακόμα κι αν ανανεώνεις συνεχώς το στιλ σου, πάντα θα έχει ενδιαφέρον να κάνεις μία επιδρομή στη γκαρνταρόμπα του αγοριού σου. Ένα t-shirt, ένα πουκάμισο ή ακόμα και ένα jacket του αγαπημένου σου μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις. Εάν αναρωτιέσαι βέβαια πως θα καταφέρεις να κάνεις ένα ανδρικό ρούχο να είναι σούπερ θηλυκό και να το φέρεις στα μέτρα σου, η Βίκυ Καγιά αναλαμβάνει να σε βοηθήσει.

Τον τελευταίο καιρό, η παρουσιάστρια μοιράζεται συχνά με τις διαδικτυακές της φίλες στο Instagram στιλιστικές συμβουλές όπως πώς να φορέσεις μία mini μαύρη φούστα ή ένα λευκό παντελόνι από το πρωί μέχρι το βράδυ και αυτή τη φορά σου δείχνει πως να δημιουργήσεις ένα chic σύνολο με ένα oversized πουκάμισο δικό σου ή του φίλου σου.

Σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά λοιπόν, για ένα πρωινό look αρκεί να συνδυάσεις το πουκάμισο σου με ένα σορτς και flat εσπαντρίγιες που θα σε βοηθήσουν να νιώθεις άνετα και να αντιμετωπίσεις την υψηλή θερμοκρασία. Εάν θέλεις όμως να το φορέσεις σε βραδινή έξοδο, αρκεί να το συνδυάσεις ξανά με το σορτς σου και να δέσεις τις δύο άκρες του κόμπο, ώστε να τονίσεις τη μέση σου. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με τα αγαπημένα σου ψηλουτάκουνα πέδιλα και ένα τσαντάκι clutch. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως θηλυκό και πολύ καλοκαιρινό.

Το look της Βίκυς Καγιά

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ