Η Τζίνα Αλιμόνου με ένα πουκάμισο από το Massimo Dutti που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα

Η Τζίνα επιλέγει διαχρονικά κομμάτια με μεγάλη στιλιστική ευελιξία

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM
NDP

Η Τζίνα Αλιμόνου για χρόνια βρισκόταν στο χώρο της μόδας, καθώς δραστηριοποιήθηκε ως μοντέλο και συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του. Έτσι, δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός, πως μετά από τόσο καιρό στη βιομηχανία της μόδας ή ίδια δημιούργησε ένα αξιοζήλευτο στιλ.

Η Τζίνα Αλιμόνου προτιμά καθαρές γραμμές, πολυτελείς υφές και μία παλέτα που κινείται κυρίως στις ουδέτερες αποχρώσεις για τις εμφανίσεις της. Βασικός σκοπός των εμφανίσεων της φαίνεται πως είναι η ανεπιτήδευτη κομψότητα, κάτι που βλέπουμε και σε πρόσφατη ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Στο εν λόγω post η Τζίνα Αλιμόνου επέλεξε ένα κλασικό πουκάμισο με στρογγυλή λαιμόκοψη σε καφέ απόχρωση. Όπως αναφέρει και η ίδια ''το καφέ χρώμα κατέχει υψηλή θέση στις προτιμήσεις μου από την παλέτα των ουδετέρων χρωμάτων. Παρόλο που δεν κάνει αντίθεση με την απόχρωση της Μεσογειακής επιδερμίδας... Βρίσκω ότι την τονίζει.. και την κάνει να φαίνεται φρέσκια και λίγο ηλιοκαμένη!''.

Εμείς συμφωνούμε απολύτως μαζί της και θαυμάζουμε το συνδυασμό του πουκαμίσου με το λευκό παντελόνι. Πρόκειται για έναν άκρως κομψό combo, που δημιουργεί μία ενδιαφέρουσα αντίθεση και αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Τα πουκάμισα Massimo Dutti που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου

Το πουκάμισο της Τζίνας ανήκει στη συλλογή του Massimo Dutti και εμείς επιλέξαμε εκείνα που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου και θα σου προσφέρουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία για να δημιουργήσεις αντίστοιχα chic looks.

Λευκό πουκάμισο από ποπλίνα, Massimo Dutti

Πουκαμίσα habotai από 100% μετάξι, Massimo Dutti

Πουκάμισο από ποπλίνα με φαρδιά μανίκια, Massimo Dutti

Λινό πουκάμισο με μανίκια που μαζεύονται, Massimo Dutti

Πουκάμισο από 100% λινό με τσέπη, Massimo Dutti