Η Φαίη Σκορδά έπαθε Jennifer Lopez | Η super καλοκαιρινή εμφάνιση της που μας θύμισε το iconic look της σταρ

Το κομψό σύνολο της παρουσίαστριας έφερε αέρα Hollywood

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά, μας έχει συνηθίσει σε κομψές, νεανικές εμφανίσεις με πολύ χρώμα και ενδιαφέροντα prints. Παρ' όλα αυτά, οι fashionable εμφανίσεις της δεν περιορίζονται μόνο στη μικρή οθόνη, καθώς η ίδια παραδίδει μαθήματα στιλ και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη παρουσιάστρια φόρεσε ένα κομψό σύνολο με ένα ιδιαίτερα καλοκαιρινό print. Ο λόγος για το combo της maxi φούστας και crop top του brand Desiree Fashion, που φέρει tropical print -ένα διαχρονικό μοτίβο με υπέροχα χρώματα. Στο εν λόγο σύνολο, με την αιθέρια κίνηση στο κάτω μέρος του, κυριαρχούν οι πράσινες και κίτρινες αποχρώσεις, που απογειώνουν την καλοκαιρινή διάθεση.

Το tropical print, μάλιστα, κυριαρχεί στις φετινές τάσεις και ήδη το βλέπουμε στα looks των fashionistas ανά τον κόσμο. Πρόκειται για ένα ρετρό μοτίβο, που κατά καιρούς κάνει την παρουσία του αισθητή, αποδεικνύοντας πως δεν χάνει την αίγλη του.

Η tropical εμφάνιση που μας θυμίζει την JLo

Ακόμα, η εμφάνιση της Φαίης με αυτό το κομψό και διαχρονικό print μας θύμισε τα εμβληματικά looks της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας Jennifer Lopez. Η τελευταία καθήλωσε το κοινό όταν εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 με μία νέα εκδοχή του φημισμένου "Jungle dress" στο catwalk του οίκου Versace. Υπενθυμίζεται πως για αυτό το φόρεμα, που φόρεσε η JLo στα μουσικά βραβεία Grammy του 2000, έχει γραφτεί ολόκληρο κεφάλαιο στο βιβλίο της μόδας, ενώ χάρη σε αυτό το όνομα της τραγουδίστριας προστέθηκε στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους celebrities.