Follow us

Στη νέα συλλογή της Ipanema θα βρεις σίγουρα τα υποδήματα των διακοπών σου

Ανακάλυψε όλες τις νέες τάσεις σε flip flops και πέδιλα με εντυπωσιακά prints, μεταλλικές αποχρώσεις, παστέλ ή έντονους τόνους.

Ipanema Courtesy of Ipanema

Η άνεση είναι ο βασικός στόχος του καλοκαιρινού στιλ, αφού η υψηλή θερμοκρασία πολλές φορές κάνει αφόρητα τα καθημερινά σύνολα. Τα βαριά υφάσματα και τα κλειστά υποδήματα γίνονται απαγορευτικά για αυτούς τους μήνες, ενώ οι εξορμήσεις μας περιλαμβάνουν κυρίως τις παραλίες και τα beach bars. Οι καλοκαιρινές εμφανίσεις μας, έτσι, επικεντρώνονται στους πρωταγωνιστές της γκαρνταρόμπας μας, που δεν είναι άλλοι από τα μαγιό και τις σαγιονάρες.

Επικεντρώνοντας στα τελευταία, τα συγκεκριμένα υποδήματα δίνουν πάντα το παρών κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, ενώ δεν λείπουν ποτέ από τις βαλίτσες των διακοπών ή το σακβουαγιάζ των σύντομων εξορμήσεων του Σαββατοκύριακου. Παρ' όλα αυτά, αναζητάμε πάντα τις πιο κομψές σαγιονάρες, που να συνδυάζουν τόσο την πρακτικότητα όσο και το στιλ. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της φετινής μας αναζήτησης για τις πιο fashionable σαγιονάρες ανακαλύψαμε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Ipanema.

Στη νέα συλλογή της Ipanema θα βρεις σίγουρα τα υποδήματα των διακοπών σου
Ipanema
Ipanema

Τα σχέδια της Ipanema που θα ''ξεσηκώσουν'' τα βήματα σου

Η Ipanema μας συστήνει τις νέες αυθεντικές σαγιονάρες της απευθείας από τη Βραζιλία, ανάμεσα στις οποίες σίγουρα θα βρεις το σχέδιο που σου ταιριάζει. Η νέα καλόκαιρινή συλλογή περιλαμβάνει τις τελευταίες τάσεις σε flip flops και πέδιλα, με εντυπωσιακά prints, μεταλλικές αποχρώσεις, παστέλ αλλά και έντονους τόνους.

Ipanema
Ipanema

Μάλιστα, η νέα collection αποτελείται από σχέδια κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και φιλικά προς το περιβάλλον, με διεθνείς πιστοποιήσεις. Το βραζιλιάνικο brand, έτσι, δείχνει τη βιώσιμη ανάπτυξη και στρατηγική του, όπως επίσης και τον σεβασμό του στο περιβάλλον.

Ipanema
Ipanema

Ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει

Η συλλογή περιλαμβάνει μονόχρωμα σχέδια, σε έντονες αποχρώσεις όπως το κοραλλί, το κίτρινο, το πετρόλ αλλά και πιο ''ήσυχες'' όπως της πούδρας, του χαλκού, του μπεζ και φυσικά του πάντα διαχρονικού μαύρου. Ακόμα, σχέδια με prints, είναι μερικά από τα νεανικά looks, που συγκαταλέγονται στη συλλογή.

Ipanema
Ipanema
Ipanema

Εκτός από τις γνωστές δίχαλες flip flops, η συλλογή περιλαμβάνει επίσης σαγιονάρες με φάσα -ένα πολύ ενημερωμένο trend, σε πιο φαρδιά ή πιο στενή εκδοχή- και Flat πέδιλα. Μάλιστα, τα τελευταία εμπλουτίζουν τη collection με σχέδια που μπορούν να φορεθούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας ακόμη και στη δουλειά, το γραφείο και τη βόλτα.

Ipanema
Ipanema

Για να μην χάσεις καμία νέα κυκλοφορία ακολούθησε το brand Ιpanema στο facebook και στο Instagram (ΙpanemaGreece) . Δείτε και το youtube, όπου ανεβάζουν κάτι υπέροχα βιντεάκια.

Ipanema

Όλη τη συλλογή, και για τους άντρες και για τα παιδιά επίσης, μπορείτε να τη δείτε στο www.adamsshoes.gr

Τηλέφωνα: 2310 682222, 210 9024435 και Κύπρου 357-22-346151

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ