Follow us

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τη Zara φούστα που μπορείς να φορέσεις με άπειρους τρόπους

Το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σου συλλογή.

zeta makrupoulia NDP Photo Agency

Τώρα που το καλοκαίρι έχει φτάσει, το μυστικό για να καταφέρεις να ντύνεσαι δροσερά και κομψά καθημερινά χωρίς να σπαταλάς πολύ χρόνο στην προετοιμασία σου είναι να επενδύσεις σε έξυπνα και αέρινα κομμάτια, που είναι ευκολοσυνδύαστα και πρακτικά.

Ακριβώς όπως η Zara φούστα που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής "Ρουκ Ζουκ" στον Ant1. Η παρουσιάστρια φόρεσε μία λευκή midi φούστα από τη νέα συλλογή του fashion brand, η οποία έχει σκίσιμο και μία πολύ ιδιαίτερη ζώνη. Τη συνδύασε με crop top σε μία πολύ ξεχωριστή απόχρωση του πορτοκαλί και τις αγαπημένες γόβες όλων των celebrities, από την καλοκαιρινή συλλογή της Envie Shoes. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες strappy γόβες σε γαλάζια απόχρωση που αναδεικνύουν τέλεια το πόδι και ταιριάζουν τόσο με φούστες ή φορέματα όσο και με σορτς ή παντελόνες.

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε την εν λόγω εμφάνιση είναι σίγουρα η φούστα, αφού ανήκει στην κατηγορία των key items που μπορείς να φορέσεις με άπειρους τρόπους τους μήνες του καλοκαιριού. Με πουκάμισο και γόβες στο γραφείο, με party top και ψηλοτάκουνα πέδιλα στη βραδινή έξοδο ή ακόμα και με τα αγαπημένα σου σανδάλια και t-shirt στις casual βόλτες σου στην πόλη. Τόσο το λευκό χρώμα όσο και η γραμμή της την κάνουν τόσο πρακτική που είμαστε σίγουρες πως θα ευχαριστηθείς να τη φοράς όλο το καλοκαίρι.

Το look της Ζέτας Μακρυπούλια

Loading...

Βρες τη φούστα εδώ:

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τη Zara φούστα που μπορείς να φορέσεις με άπειρους τρόπους

Midi φούστα σε λευκή απόχρωση με σκίσιμο, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ