Follow us

Τάμτα | Σου δείχνει τον πιο κομψό τρόπο για να φορέσεις το λευκό παντελόνι

Ένα τέλειο look για το καλοκαίρι.

Tamta NDP Photo Agency

Στη λίστα με τα must have κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην καλοκαιρινή συλλογή της, το λευκό παντελόνι βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Ευκολοφόρετο και πρακτικό, ταιριάζει με τα πάντα και μπορείς να το φορέσεις με άπειρους τρόπους όποια κι αν είναι η περίσταση.

Τη στιλιστική του αξία μας υπενθύμισε η Τάμτα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στη νέα καμπάνια της Triump, "Triumph Talks – Embrace Change" με θέμα τις αλλαγές που βιώνουν οι γυναίκες στη ζωή τους. Για την περίσταση, η τραγουδίστρια και style icon επέλεξε να φορέσει ένα λευκό παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα pyjama top σε ένα πολύ ιδιαίτερο μοτίβο με ανοιχτή απόχρωση του πράσινου. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ψηλοτάκουνες γόβες, πέρλες στο λαιμό και χρυσά σκουλαρίκια με vintage αισθητική. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό και άκρως καλοκαιρινό.

Styling Tips

Το λευκό παντελόνι είναι το κομμάτι κλειδί για να δημιουργήσεις casual και formal εμφανίσεις. Συνδύασε το με crop tops, t-shirts ή λινές πουκαμίσες και σανδάλια ή εσπαντρίγιες για χαλαρές βόλτες στηνπόλη και εξόδους με τις φίλες σου. Εναλλακτικά, φόρεσε το με το αγαπημένο σου party top και ψηλοτάκουνα πέδιλα για μία βραδινή εμφάνιση που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Το look της Τάμτα

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ