Follow us

Balenciaga | Στη νέα του συλλογή ξεχωρίσαμε τις πιο αξιοπερίεργες τσάντες

Ο Demna Gvasalia και η νέα του συλλογή "Clones" απαντούν με την ...ίδια τακτική στην Gucci "Aria" του Alessandro Michele.

Balenciaga | Στη νέα του συλλογή ξεχωρίσαμε τις πιο αξιοπερίεργες τσάντες Splash/Ideal Images

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που ο οίκος Gucci αποκάλυπτε τη συλλογή του "Aria" εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στη μόδα: τις mega fashion συνεργασίες. Η συλλογή που παρουσίασε ο πολυμήχανος Alessandro Michele περιελάμβανε πολλές μίξεις από διαχρονικά σχέδια του οίκου Gucci με signature σιλουέτες, αξεσουάρ και το λογότυπο του οίκου Balenciaga, ενώ ο ίδιος ο σχεδιαστής χαρακτήρισε τη διαδικασία "χακάρισμα" και τον οίκο "εργοστάσιο χακαρίσματος γεμάτο εισβολές και μεταμορφώσεις".

Ο πρώτος, λοιπόν, που κατέθεσε τη σύμφωνη γνώμη του για τις "αλχημείες" υψηλής ραπτικής του Michele, ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Balenciaga, Demna Gvasalia. Και τώρα φαίνεται πως ήρθε η δική του σειρά να υποβάλει υπό δημιουργική σκέψη κι επεξεργασία τα iconic κομμάτια Gucci και να "ντύσει" τα μοντέλα της νέας του Spring 2022 collection, που μόλις παρουσίασε, με τις δικές του προτάσεις που συνδυάζουν Gucci και Balenciaga αισθητική.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ