Follow us

6 Ελληνίδες celebrities σε βοηθούν να επιλέξεις το μαγιό του καλοκαιριού

Η έμπνευση που χρειάζεσαι.

celebrities NDP Photo Agency

Οι γυναίκες χωριζόμαστε σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν όλες προετοιμάζονται για τον ερχομό της νέας εποχής από νωρίς, έουν επιλέξει δηλαδή ήδη το μαγιό του καλοκαιριού. Στη δεύτερη κατηγορία όμως ανήκουν όλες εκείνες που περιμένουν να κανονίσουν το πρώτο μπάνιο του καλοκαιριού ή ακόμα και τις διακοπές για να προσθέσουν νέα μαγιό στη συλλογή τους. Σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκεις, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να επενδύσεις σε ένα ή και περισσότερα νέα μαγιό αφού όλα τα brands έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις καλοκαιρινές τους συλλογές και εσύ μπορείς να διαλέξεις τα αγαπημένα σου σχέδια.

Εκτός από την απόφαση να αγοράσεις νέα μαγιό όμως χρειάζεται να γνωρίσεις τις τάσεις και ποιες γραμμές σου ταιριάζουν περισσότερο. Πολύτιμη βοήθεια σε αυτό είναι οι celebrities που έχουν ήδη ξεκινήσει τις βουτιές στη θάλασσα και έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες με τα μαγιό τους στο Instagram.

Εάν αγαπάς τα prints, τότε η Έλενα Χριστοπούλου σου προτείνει να επενδύσεις σε ένα εμπριμέ ολόσωμο μαγιό που είναι σούπερ κομψό τόσο για την παραλία όσο και για τα after beach σύνολα σου. Η Βίκυ Καγιά έκανε μία πιο minimal επιλογή, φορώντας ολοσωμο μαγιό με έναν ώμο σε ανοιχτή καφέ απόχρωση με μπλε λεπτομέρειες του brand, Meyia, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου σου υπενθυμίζει πως ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό θα έχει πάντα μία θέση στη συλλογή σου, αφού είναι διαχρονικό και πολύ κομψό.

Σε περίπτωση που είσαι fan του μπικίνι, τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Δανάη Μπάρκα θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις. Η πρώτη φόρεσε ένα μπικίνι σε κίτρινη απόχρωση από τη νέα συλλογή της Calzedonia που αγκαλιάζει τέλεια τη σιλουέτα, ενώ η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το μπικίνι που θα αγαπήσεις εάν έχεις καμπύλες από τη νέα συλλογή της Parabita σε συνεργασία με τη Βίκυ Σταυροπούλου. Τέλος, μια ενδιαφέρουσα και πολύ trendy πρόταση είναι αυτή της Άννας Μαρίας Ηλιάδου, που φόρεσε ένα ανάγλυφο μπικίνι από τη συλλογή Yamamay, στη φωτεινή απόχρωση του κίτρινου.

Έλενα Χριστοπούλου

Loading...

Βίκυ Καγιά

Loading...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Loading...

Δανάη Μπάρκα

Loading...

Σίσσυ Χρηστίδου

Loading...

Άννα Μαρία Ηλιάδου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ