Follow us

Τα πέδιλα από τα Zara που μπορείς να φορέσεις σε πολλές περιστάσεις

Το σχέδιο του Zara με μεγάλη στιλιστική ευελιξία.

Αυτά είναι τα πέδιλα από το Zara που μπορείς να φορέσεις και στις βόλτες σου και στην παραλία iStock

Για κάθε σεζόν οι σχεδιαστές παρουσιάζουν και μία ανάλογη συλλογή. Ανάμεσα στα σχέδια ξεχωρίζουν οι τάσεις, οι οποίες παίρνουν σάρκα και οστά στα χέρια των fashionistas στο street style. Εκεί μας δείχνουν τη στιλιστική ευελιξία, ενώ τα σύνολα τους λειτουργούν και ως έμπνευση για τις δικές μας εμφανίσεις.

Για αυτή σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '21, οι σχεδιαστές παρουσίασαν αρκετά trends, τα οποία δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως είναι και τα πιο ευέλικτα αλλά και καλαίσθητα. Παράδειγμα αποτελούν τα clogs, που ακολουθούν κάπως... ανορθόδοξα την στιλιστική ευελιξία του μετα-καραντίνας στιλ. Για καλή μας τύχη, όμως, οι σχεδιαστές και τα brands έχουν προνοήσει και για εμάς, που θέλουμε το μοντέρνο να είναι πιο ήσυχο και διαχρονικό ειδικά όταν αφορά τα παπούτσια.

Αυτή την περίοδο αναζητούμε σχέδια, που όχι μόνο θα μας χαρίσουν άνεση, αλλά και μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Χρειαζόμαστε παπούτσια, που μπορούν να μας συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση, από το γραφείο και τις εξόδους μέχρι και τις παραλίες. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να πακετάρουμε στις διακοπές μας αμέτρητα ζευγάρια, ούτε θα φορτώνουμε το αυτοκίνητο με αμέτρητες πιθανές επιλογές συνόλων για τις εξόδους μετά το γραφείο. Αυτό σημαίνει πως τα παπούτσια στα οποία θα επενδύσουμε θα πρέπει να έχουν έντονο αλλά και κομψό χαρακτήρα, άνετη φόρμα και αντοχή. Όλα αυτά τα πληρεί το παρακάτω πέδιλο, που βρήκαμε στην καλοκαιρινή συλλογή του Zara.

Το πέδιλο του Zara που θα σου λύσει τα χέρια φέτος το καλοκαίρι

Πρόκειται για ένα κομψό φλατ σχέδιο σε εκρού απόχρωση. Το εν λόγω πέδιλο φέρει κρόσσια, μία μεγάλη τάση που ξεχώρισε στο catwalk του Bottega Veneta, αλλά και μεταλλικές λεπτομέρειες. Μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις, ενώ θα δώσει το παρών και στις εμφανίσεις σου στο νησί.

Τα πέδιλα από τα Zara που μπορείς να φορέσεις σε πολλές περιστάσεις

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ