Follow us

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; | Αυτά είναι τα σύνολα που θα ανανεώσουν το καλοκαιρινό στιλ σου

5 + 1 fun προτάσεις για τις επόμενες εμφανίσεις σου

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; | Αυτά είναι τα σύνολα που θα ανανεώσουν το καλοκαιρινό στιλ σου Pixel Formula

Τα πρώτα κομμάτια που θα βγάλεις το πρωί από την γκαρνταρόμπα σου είναι πιθανότατα το κλασικό jean, το φλοράλ φόρεμα, το T-shirt ή την ολόσωμη φόρμα. Σε γενικές γραμμές το καθημερινό styling γίνεται έτσι προβλέψιμο και σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και βαρετό. Ως από μηχανής θεός οι fashion influencers έρχονται για να κάνουν πιο ενδιαφέρον τα looks μας.

Τα σύνολα της Julie Sarinana είναι μία ωδή στο καλοκαίρι

Σε μία από τις περιηγήσεις μας στα social media ξεχωρίσαμε μία συγκεκριμένη ιέρεια του στιλ, που έχει αδιαμφισβήτητα το πιο καλοκαιρινό και fun στιλ. Ο λόγος για την Καλιφορνέζα Julie Sarinana, που θα την βρεις στο Instagram ως @sincerelyjules και θα γεμίσει το feed σου με υπέροχες και γεμάτες μόδα αναρτήσεις. Εμείς, λοιπόν, ξεχωρίσαμε τα πιο κομψά και trendy καθημερινά σύνολα της, που μπορείς και εσύ να αναδημιουργήσεις εύκολα. Μπορείς, μάλιστα, να τα χρησιμοποιήσεις και ως έμπνευση προσαρμόζοντας τα στο δικό σου προσωπικό στιλ.

Κάντο όπως η Julie

-Ξέχνα για λίγο το λευκό πουκάμισο και επένδυσε σε ένα με print, όπως το παρακάτω ριγέ. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με φλατ σανδάλια, για να είσαι άνετη, και το αγαπημένο σου jean ή σορτς. Ιδανικά θα μπορούσες να προσθέσεις και μία raffia τσάντα.

Loading...

-Αντί για το κλασικό blazer στις safe αποχρώσεις επέλεξε ένα σε bright. Έτσι, θα αναδείξεις τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα και θα δημιουργήσεις πιο ενδιαφέροντα σύνολα. Για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα διατήρησε τα υπόλοιπα κομμάτια του συνόλου σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Loading...

-Στην ίδια με την προηγούμενη πρόταση κινείται και αυτή: Δώσε χρώμα στα σύνολα σου μέσα από αξεσουάρ. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι statement παπούτσια σε μία απόχρωση με την οποία νιώθεις άνετα αλλά και σου τονώνει την αυτοπεποίθηση. Μία safe αλλά συγχρόνως bright επιλογή είναι το μπλε.

Loading...

-Μπορείς να κάνεις άκρως κομψές εμφανίσεις και να είσαι άνετη όλη την ημέρα επενδύοντας σε κομμάτια με αέρινα υφάσματα, όπως το λινό. Η Julie φαίνεται πως έχει αμέτρητα τέτοια σύνολα στην γκαρνταρόμπα της, σε ουδέτερες αποχρώσεις και επίκαιρα σχέδια.

Loading...

-Το καρό αποτελεί ένα ρετρό print, που κυριαρχεί στις τάσεις αυτής της σεζόν και οι ιέρειες του στιλ δεν το χορταίνουν. Η Julie επιλέγει να κάνει fun χρωματικές αντιθέσεις με total tartan looks.

Loading...

Τέλος, από τις επόμενες καλοκαιρινές εμφανίσεις σου δεν πρέπει να λείπει ένα φόρεμα σε άνετο knitted ύφασμα και έντονη απόχρωση. Plus, μην ξεχάσεις να επενδύσεις σε ένα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στις τιράντες ή με ευρηματικά cut outs.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ