Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου με το ιδανικό φόρεμα για τις διακοπές σου από τα H&M

Η ηθοποιός έκανε μία άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση

Η Τόνια Σωτηροπούλου με το φόρεμα από τα H&M που δεν πρέπει να λείπει από τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις NDP

Καθώς διανύουμε τις πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου, αρχίζουμε και κανονίζουμε τις άδειες μας για να επισκεφθούμε τους φετινούς καλοκαιρινούς προορισμούς. Για κάποιες από εμάς οι διακοπές θα γίνουν σύντομα, ενώ για άλλες μπορεί να αργήσουν, σε κάθε περίπτωση όμως έχουμε αρχίσει να οργανώνουμε στο μυαλό μας τα απαραίτητα της βαλίτσας. Τα μαγιό, τα σορτς, τα tops, τα καφτάνια και τα κατάλληλα υποδήματα είναι μερικά από τα κομμάτια που θα δώσουν και φέτος το παρών στις εξορμήσεις μας, ενώ βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση για το ιδανικό αέρινο φόρεμα με το οποίο θα κάνουμε ''ινσταγκραμικές εμφανίσεις''.

Ένα τέτοιο φόρεμα επέλεξε η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου και μας το έδειξε μέσω μίας άκρως καλοκαιρινής εμφάνισης της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Η ίδια φωτογραφήθηκε σε μία παραθαλάσσια περιοχή φορώντας ένα midi φόρεμα με ριγέ print, στο οποίο κυριαρχούσε η έντονη μπλε απόχρωση και οι ουδέτερες του σομόν. Το σχέδιο έφερε λεπτές τιράντες υιοθετώντας τη μινιμαλιστική τάση του spaghetti strap, που κυριαρχεί για άλλη μία χρονιά στο χώρο της μόδας, ενώ φέρει και ένα διακριτικό άνοιγμα στην πλάτη. Το φόρεμα που επέλεξε η Τόνια ανήκει στην καλοκαιρινή συλλογή του H&M και έχει μία άκρως προσιτή τιμή.

Loading...

Το φόρεμα της Τόνιας που θα βρεις στα H&M

Θα βρεις το μίντι φόρεμα από ελαφρώς ντραπέ ύφασμα φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, με στρογγυλεμένο ντεκολτέ σε σχήμα V, λεπτές τιράντες και ανοιχτή πλάτη με κορδόνια εδώ.

Η Τόνια Σωτηροπούλου με το ιδανικό φόρεμα για τις διακοπές σου από τα H&M
Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ