Follow us

Οι τσάντες που θα αγαπήσεις με πάθος από τη νέα σειρά της Longchamp

Η νέα ανατρεπτική συνεργασία του Γαλλικού οίκου.

Οι τσάντες που θα αγαπήσεις με πάθος από τη νέα σειρά της Longchamp Courtesy of Longchamp

Αν υπάρχει κάτι που λατρεύουμε στη μόδα είναι ο τρόπος που αφουγκράζεται τις ανάγκες κάθε εποχής και το πώς αντιλαμβάνεται δημιουργικά το μέλλον. Κλασικές σιλουέτες και διαχρονικά σχέδια αναβαθμίζονται και "μεταμορφώνονται" σε σύγχρονα, δυναμικά must – haves, ενώ οι δημιουργικές συνέργειες ανάμεσα σε καθιερωμένα, δημοφιλή fashion houses και μοντέρνα, ανεξάρτητα brands προσφέρουν ενδιαφέροντα και ανατρεπτικά αποτελέσματα, που αποτυπώνουν μοναδικά το στιλιστικό μας μέλλον. Ο οίκος Longchamp, που έχει ήδη συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες και σχεδιαστές στο παρελθόν με τεράστια επιτυχία, μας συστήνει τη νέα, τολμηρή και δυναμική του συνεργασία και μας κάνει να ερωτευθούμε ξανά!

Longchamp X EU Collection

Η Longchamp συνεργάζεται με το Emotionally Unavailable (EU), ένα σύγχρονο streetwear brand που ιδρύθηκε από δυο φίλους με κοινό δημιουργικό πνεύμα τον Edison Chen και τον Kybum Lee.

Όπως με όλες τις καλές συνεργασίες, η τύχη έπαιξε ξανά τον ρόλο της. Η Sophie
Delafontaine
, διευθύντρια του δημιουργικού τμήματος της Longchamp είπε για τη πρώτη γνωριμία της με το brand: "Ανακάλυψα την EU όταν αγόρασα ένα μπλουζάκι για τον αδερφό μου στη Σαγκάη. Με έκανε να θέλω να μάθω περισσότερα για
τους δημιουργούς του πίσω από αυτό το label."

Την ιστορία συνεχίζει ο Edison Chen, εκ των δημιουργών του brand, που αφηγείται: "Έτσι, η Sophie και εγώ συναντηθήκαμε τυχαία στην Ιαπωνία, απλά για να συναντηθούμε και να γνωριστούμε. Ένιωσα να ταιριάζουμε αρκετά καλά, οπότε αποφασίσαμε να βρούμε ένα project για να εργαστούμε μαζί."

Οι τσάντες που θα αγαπήσεις με πάθος από τη νέα σειρά της Longchamp

Όσο για το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, αφήνει ικανοποιημένους και τους δυο συνεργάτες κι ακόμα περισσότερο τους λάτρεις της Longchamp. "Για μένα, σε μια συνεργασία, αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να διατηρήσουμε και τις δύο ταυτότητες. Νομίζω ότι αυτό που είναι πολύ επιτυχημένο σε αυτή τη συνεργασία, και στα προϊόντα που φτιάξαμε μαζί, είναι ότι μπορείτε να νιώσετε την αυθεντικότητα και την τεχνογνωσία της Longchamp και να νιώσετε την ενέργεια και τη δύναμη του Emotionally Unavailable" περιγράφει η Sophie Delafontaine.

Με έμπνευση από τη Le Pliage

Όπως συνέβη και με άλλους σχεδιαστές στο παρελθόν, η εμβληματική Le Pliage® της Longchamp έγινε η έμπνευση και για τους σχεδιαστές του EU. O διαχρονικός και unisex χαρακτήρας της, εξάλλου, προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες για καλλιτεχνική έκφραση και οι Chen και Lee επιστράτευσαν το χιούμορ για να επισφραγίσουν τη συνεργασία τους με τον ιστορικό Γαλλικό οίκο: δημιούργησαν το λογοπαίγνιο "Been a CHAMP a LONG time" πειράζοντας το όνομα της Longchamp.

Η έμπνευση των δυο σχεδιαστών έρχεται από τη δύναμη του μυαλού ενός πρωταθλητή μποξέρ, ο οποίος "τρέχει ακόμα και όταν δεν είναι στα καλύτερά του". Το ευρύτερο μήνυμά τους - ότι με την ίδια νοοτροπία-σκέψη μπορούμε όλοι να είμαστε πρωταθλητές στη ζωή - αντανακλά επίσης την αισιόδοξη, δυναμική στάση της Longchamp απέναντι στη ζωή.

Οι τσάντες που θα αγαπήσετε με πάθος από τη νέα σειρά της Longchamp

Το σύνθημα δίνουν τα έντονα λευκά γράμματα στις μαύρες τσάντες Le Pliage®, το οποίο συνοδεύεται από το "Professional Heartbreaker" και τη ματωμένη
καρδιά, σήμα κατατεθέν της EU. "Δεν προσπαθούμε να κάνουμε μια συλλογή
εμπνευσμένη από το μποξ. Μιλάμε για το σκίρτημα της καρδιάς, τη βαθιά
αγάπη και την αυτοδυναμία. Βρισκόμαστε όλοι σε αυτόν τον συνεχή αγώνα
σχέσεων και συναισθημάτων - όχι μόνο στην αγάπη, αλλά με τα αδέλφια μας,
τους γονείς μας, τους συναδέλφους μας", θα δηλώσει ο Edison Chen.

Τα ιδιαίτερα κομμάτια της συλλογής

Στη νέα συλλογή Longchamp Χ EU θα ανακαλύψετε σχέδια τα οποία θα σας κάνουν να τα ερωτευθείτε αμέσως για τη σύγχρονη ματιά τους, που θα φέρει φρεσκάδα στις εμφανίσεις σας και θα τους εξασφαλίσει ένα δυναμικό χαρακτήρα. Το μήνυμα που μεταφέρει η νέα σειρά, "Been a CHAMP”, και η αισιοδοξία που αποπνέει κάνουν ακόμα πιο ελκυστικά τα σχέδια της collection.

Οι τσάντες που θα αγαπήσετε με πάθος από τη νέα σειρά της Longchamp

Το σχέδιο "Been a CHAMP” είναι διαθέσιμο σε τέσσερις nylon εκδοχές του Le Pliage® - μια τσάντα ώμου, ένα μικρό tote, ένα χαριτωμένο μίνι σακίδιο και μια τσάντα μέσης - ενώ επίσης είναι διαθέσιμη μια ευρύχωρη τσάντα ταξιδιού με print το πανέμορφο μοτίβο κόκκινων καρδιών της ΕU και το λογότυπο της Longchamp με το άλογο και τον αναβάτη. Όλες οι τσάντες της collection διαθέτουν μια στάμπα ραμμένη που μοιάζει με πινακίδα κυκλοφορίας, την καρδιά της ΕU και το λογότυπο της Longchamp.

Οι Emotionally Unavailable έστρεψαν επίσης την προσοχή τους στη Le Pliage® Cuir, για την οποία χρησιμοποίησαν το λογότυπο της Longchamp με ένα τολμηρό τρόπο επηρεασμένο από την πυγμαχία. Ως πολυταξιδεμένοι, οι σχεδιαστές έφεραν επίσης την προσωπική τους εμπειρία στη δερμάτινη τσάντα ταξιδιού, προσθέτοντας ρυθμιζόμενους ιμάντες, ώστε να μπορεί να μεταφέρεται ως σακίδιο καθώς και στον ώμο ή στο χέρι.

Οι τσάντες που θα αγαπήσετε με πάθος από τη νέα σειρά της Longchamp

Η δερμάτινη γκάμα προϊόντων συμπληρώνεται από ένα μίνι tote με αφαιρούμενο ιμάντα ώμου, μια έξυπνη καρτοθήκη -πορτοφόλι-κλειδοθήκη με κορδόνι και μια μικροσκοπική τσάντα cross-body με το τύπωμα της καρδιάς και του λογοτύπου Longchamp να πρεσβεύουν.

Η συνεργασία επεκτείνεται στην ένδυση που διαθέτει - παράλληλα με τα αξεσουάρ ένα φούτερ γκρι με κουκούλα με τα σχέδια "Been a CHAMP" ή τα λογότυπα εμπνευσμένα από την πυγμαχία.

Οι τσάντες που θα αγαπήσετε με πάθος από τη νέα σειρά της Longchamp

*Η συλλογή Longchamp x EU είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Digalakis και
στη Longchamp Boutique. Τα προϊόντα θα βρείτε επίσης online εδώ.


Longchamp Boutique: Βουκουρεστίου 6
Digalakis Stores:
Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5
Κηφισιά: Παναγίτσας 6
Λευκωσία: Κουμανούδη 1 ΑΒ & Στασικράτους
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

Πηγή Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ