Follow us

To crop top που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ταιριάζει τέλεια με τα σορτς σου

Το καλοκαιρινό street style look της παρουσιάστριας.

stamatina tsimtsili NDP Photo Agency

Η θερμοκρασία ανεβαίνει συνεχώς και εμείς έχουμε θέσει έναν νέο στόχο στον εαυτό μας. Να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε κομψές εμφανίσεις, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη με στιλ χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε ώρες μπροστά από τον καθρέφτη. Η καλύτερη λύση είναι να προσθέσουμε στη ντουλάπα μας πρακτικά κομμάτια που μπορούμε να φορέσουμε με διαφορετικούς τρόπους. Ακριβώς όπως είναι και τα crop tops.

Τη στιλιστική αξία των crop tops μας υπενθύμισε μία πρόσφατη εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια να κάνει βόλτες στο κέντρο της Αθήνας με ένα καλοκαιρινό σύνολο που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις. Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα λευκό ψηλόμεσο παντελόνι με ένα λουλουδάτο crop top με puff sleeves, flat σανδάλια και μαύρη τσάντα ώμου. Το item που ξεχωρίσαμε είναι το τοπ της παρουσιάστριας, το οποίο ταιριάζει τέλεια τόσο με παντελόνια και σορτς όσο και με φούστες.

Εάν βρίσκεσαι σε διαδικασία ανανέωσης της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας, τότε σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη shopping list σου μερικά crop tops τόσο μονόχρωμα όσο και εμπριμέ που θα ευχαριστηθείς να φοράς τους επόμενους μήνες.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

To crop top που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ταιριάζει τέλεια με τα σορτς σου
Stamatina Tsimtsili

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ