Follow us

Πες μου πού θα πας να σου πω ποια είναι τα σωστά καλοκαιρινά παπούτσια να φορέσεις

Τα ιδανικά στυλ για τέσσερις διαφορετικές περιστάσεις και τα παπούτσια EXE που ταιριάζουν με κάθε σύνολο.

Πες μου που θα πας να σου πω ποια είναι τα σωστά καλοκαιρινά παπούτσια να φορέσεις Pixel Formula

Η κοινωνική μας ζωή επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ και η γκαρνταρόμπα μας πρέπει να μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της το καλοκαίρι.

Για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις, συγκεντρώσαμε μερικές on trend προτάσεις outfits και παπουτσιών, που μπορείς να δημιουργήσεις στις πιο συχνές περιστάσεις.

Kάνοντας μία σύντομη έρευνα ξεχωρίσαμε την καλοκαιρινή συλλογή της Exe με παπούτσια για κάθε περίσταση και με μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια. Από τα ρούχα μέχρι τα παπούτσια -η αδυναμία του γυναικείου φύλου- παρακάτω θα βρεις τα πιο κομψά combos για τις επόμενες εμφανίσεις σου.

Styling 101 | Τα σύνολα και τα παπούτσια Exe που θα σου λύσουν τα χέρια σε κάθε περίσταση

Έξοδος για ποτό: Για τη βραδινή σου βόλτα, που θες να ενθουσιάσεις, μπορείς να φορέσεις ένα knitted bodycon φόρεμα συνδυασμένο με την απόλυτη τάση στα παπούτσια, τα mules που έγιναν και το σήμα κατατεθέν των 90s.

Loading...
Πες μου πού θα πας να σου πω ποια είναι τα σωστά καλοκαιρινά παπούτσια να φορέσεις

Τα ιδανικά mules, που συνδυάζουν άνεση και στιλ, θα τα βρεις στη συλλογή Exe, Tsakiris Mallas (εδώ).

Μετακίνηση για δουλειά: Για να δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις τόσο στο γραφείο όσο και στα επαγγελματικά σου meetings, επέλεξε ένα loose κοστούμι από δροσερό ύφασμα με slides. Και, όμως, τα συγκεκριμένα παπούτσια θα αναβαθμίσουν το σύνολο σου εκσυγχρονίζοντας το συνηθισμένο office look!

Loading...
EXE

Σου βρήκαμε τα πιο κομψά slides στη συλλογή Exe, Tsakiris Mallas (εδώ).

Καλοκαιρινή απόδραση: Για την εξόρμηση του Σαββοτοκύριακου μπορείς να κάνεις ένα μονόχρωμο look με παντελόνι της επιλογής σου και το αγαπημένο σου crop top. Για να ολοκληρώσεις το σύνολο, επέλεξε τα πιο μοντέρνα φλατ σανδάλια, τα chunky που ξεχωρίζουν το street style των απανταχού fashionistas.

Loading...
exe

Θα βρεις τα ιδανικά trendy σανδάλια στη συλλογή Exe, Tsakiris Mallas (εδώ).

Καλεσμένη σε γάμο: Μετά από τόσους μήνες στον κατ' οίκον περιορισμό είμαστε σίγουρες πως θα έχεις αμέτρητες επίσημες εμφανίσεις για να γιορτάσεις το γάμο των φίλων σου. Για αυτό, λοιπόν, σου προτείνουμε να συνδυάσεις το αγαπημένο σου formal φόρεμα, εκείνο με τις περίτεχνες λεπτομέρειες, και να ολοκληρώσεις το look σου με ένα ζευγάρι ψηλές εσπαντρίγιες. Αυτά τα σούπερ καλοκαιρινά υποδήματα θα μακρύνουν τη σιλουέτα σου και θα σου προσφέρουν άνεση και χάρη, όταν θα πρέπει να περπατήσεις στο πλακόστρωτο της εκκλησίας ή του κτήματος στη δεξίωση.

Loading...
exe

Θα βρεις τις ιδανικές ψηλές εσπαντρίγιες στη συλλογή Exe, Tsakiris Mallas (εδώ).

*Ανακάλυψε τα ωραιότερα καλοκαιρινά παπούτσια για κάθε περίσταση στη συλλογή Exe στο tsakirismallas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ