Follow us

Save the Date | Δες την πρόσκληση του οίκου Dior για την παρουσίαση της συλλογής Cruise 2022 στην Αθήνα

Η πρόσκληση έχει άρωμα Ελλάδας.

Christian Dior πρόσκληση Cruise 2022 Αθήνα Splash / Ideal Images

Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους για την επίδειξη μόδας που ετοιμάζει ο οίκος Dior στην Ελλάδα. Το show για τη συλλογή Cruise 2022, που θα έχει επετειακό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο και θα αποκαλυφθεί online την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 21.00 (ώρας Ελλάδος), όπως ανακοινώνει ο Dior με την επίσημη πρόσκληση που απέστειλε για την παρουσίαση. Και η οποία έχει, βεβαίως, άρωμα Ελλάδας: η επωνυμία Christian Dior και τα στοιχεία της συλλογής (Athens Cruise 2022) είναι γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες που μιμούνται το αρχαίο ελληνικό αλφάβητο.

Το πλαίσιο που περιβάλλει τις παραπάνω πληροφορίες αποδίδει με αφαιρετικό τρόπο τις λευκές και γαλάζιες λωρίδες της ελληνική σημαίας, αλλά και χαρακτηριστικά στοιχεία από την αρχιτεκτονική της Αρχαίας Ελλάδας, όπως οι κιόνες και τα κιονόκρανα.

Στην υπόλοιπη πρόσκληση διαβάζουμε: "Ο οίκος Dior με χαρά σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την Cruise 2022 collection, που θα αποκαλυφθεί online την Πέμπτη 17 Ιουνίου, στις 20.00 (ώρα Παρισιού)". Το χρώμα που έχει επιλεχθεί για τις λέξεις "Cruise 2022 collection" είναι το μπλε.

Save the Date | Δες την πρόσκληση του οίκου Dior για την παρουσίαση της συλλογής Cruise 2022 στην Αθήνα

O οίκος εκτός από το runway στο Καλλιμάρμαρο θα πραγματοποιήσει φωτογράφιση στην Ακρόπολη και άλλους αρχαιολογικούς χώρους (Ωδείο του Ηρώδου Αττικού, Αρχαία Αγορά της Αθήνας, Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και το ιερό του Δία στη Νεμέα). Η επιλογή της χώρας μας από τον Dior και την καλλιτεχνική του διευθύντρια Maria Grazia Chiuri δεν είναι τυχαία αφού φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από τη φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει ο Christian Dior στην Ακρόπολη. Παράλληλα, η χρονιά συμπίπτει με τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, και ο οίκος επέλεξε να τιμήσει με αφορμή τη σημαντική επέτειο και την ελληνική παράδοση.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ