Follow us

Αυτές είναι οι ολόσωμες φόρμες από το Zara που θα κάνουν κάθε εμφάνιση σου ξεχωριστή

Από το γραφείο και τις casual βόλτες μέχρι την επίσημη και βραδινή σου έξοδο.

ολόσωμες φόρμες Zara Splash news / Ideal images

Το styling είναι ένας υπέροχος και δημιουργικός τρόπος να εκφράζουμε κάθε κομμάτι του εαυτού μας -γιατί όπως είναι γνωστό δεν έχουμε μόνο μία πλευρά ούτε και θέλουμε να είναι μόνι μία. Μέσα από τα κομμάτια που επιλέγουμε καθημερινά θέλουμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Αν επιλέξουμε, για παράδειγμα, ένα κόκκινο σύνολο ή κάποιο σε έντονη απόχρωση τότε θέλουμε να τονίσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Αν από την άλλη πλευρά δημιουργήσουμε ένα σε ουδέτερους τόνους και με αέρινες γραμμές, τότε θέλουμε να δείξουμε την χαλαρότητα και την ηρεμία που νιώθουμε -με λίγα λόγια τους ήπιους τόνους. Πράγματι το παιχνίδι του styling μπορεί να γίνει άκρως απολαυστικό, όμως, υπάρχουν και εκείνες οι μέρες που φαντάζει σαν... μαρτύριο.

Ξέρεις για ποιες μέρες μιλάμε: Εκείνες που κάθεσε ώρες ατέλειωτες για να δημιουργήσεις ένα σύνολο. Εκείνες που αδειάζεις όλη τη γκαρνταρόμπα σου ψάχνοντας να βρεις εκείνο το κομμάτι, που επιτέλους θα ταιριάξει με την εκάστοτε φούστα ή παντελόνα. Εκείνες οι μέρες, λοιπόν, θα έρθουν στο τέλος τους, αφού εμείς σου βρήκαμε το κομμάτι κλειδί που θα σου λύσει τα χέρια, θα κάνει το styling παινχιδάκι και εσένα πιο κομψή και δρεσερή από ποτέ. Ο λόγος για την ολόσωμη φόρμα!

Οι ολόσωμες φόρμες που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου

Δεν πρόκειται για ένα νέο κομμάτι, ούτε μία νέα τάση, παρ΄όλα αυτά οι ολόσωμες φόρμες αποτελούν ένα παραμελλημένο ρούχο με μεγάλη στιλιστική ευελιξία και χρησιμότητα. Ανάλογα με το σχέδιο, μπορείς να τη φορέσεις σε αμέτρητες περίστασεις, από το γραφείο έως το βραδινό ποτό. Ακόμα, η ολόσωμη φόρμα είναι από μόνη της ένα ολοκληρωμένο σύνολο και έτσι δεν χρειάζεται να βρεις το πάνω ή κάτω μέρο του outfit σου. Το μόνο της λείπει είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ, που θα δώσουν την τελική πινελια για να απογειώσουν το look.

Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 5 σχέδια ολόσωμων φορμών από τα Zara, που καλύπτουν κάθε γούστο και περίσταση. Ανακάλυψε την ιδανική για το προσωπικό σου στιλ παρακάτω.

Ολόσωμη printted φόρμα με ''V'' ντεκολτέ και φιόγκο, Zara

Μακριά ολόσωμη φόρμα με φαρδιές τιράντες, ζώνη και ίσια γραμμή, Zara

Ολόσωμη φόρμα σε κίκτρινη απόχρωση, με print και φαρδιές τιράντες, Zara

Μακριά ολόσωμη φόρμα, με μανίκι και σε denim ύφασμα, Zara

Ολόσωμη φαρδιά denim φόρμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ