Follow us

Θα τα ερωτευτείς! Τα 5 απαραίτητα outfits για τις διακοπές σου στο νησί

Οι super καλοκαιρινές προτάσεις που πρέπει να έχεις στη βαλίτσα σου.

Τα Pink Woman outfits που θα ερωτευτείς φέτος το καλοκαίρι Courtesy of Pink Woman

Το καλοκαίρι είναι εδώ και δεν βλέπουμε την ώρα να ξεφύγουμε από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, αναζητώντας ηρεμία και χαλάρωση στα υπέροχα νησιά της χώρας μας. Τα πλάνα για τις φετινές διακοπές έχουν ήδη γίνει και εμείς σκεφτόμαστε από τώρα τα ιδανικά σύνολα, που θα μας συνοδεύσουν στις φετινές καλοκαιρινές και παραθαλάσσιες εξορμήσεις μας.

Η βαλίτσα των διακοπών, άλλωστε, αποτελεί μία χρονοβόρα διαδικασία. Χρειάζεται μέρες ακόμα και εβδομάδες για να συγκεντρώσουμε τα ''απαραίτητα'' της, ενώ συνεχώς τα fashion items της αλλάζουν. Για αυτό και χρειαζόμαστε έμπνευση και ίσως μία μικρή βοήθεια στο styling για να είμαστε έτοιμες και κομψές.

Ως από μηχανής θεός έρχεται η νέα καλοκαιρινή συλλογή της Pink Woman και η καμπάνια της, που έχει εμπνευστεί από ταξίδι σε ένα ελληνικό νησί. Με φόντο την Πάρο, το brand προσπάθησε να αναδείξει όλες τις fashion επιλογές, που μπορεί να έχει η κάθε μία μας για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε κάθε περίσταση.

Τα καλοκαιρινά σύνολα της Pink Woman θα σου λύσουν τα χέρια

Εμείς, λοιπόν, είδαμε τη νέα συλλογή και ενθουσιαστήκαμε, ενώ ξεχωρίσαμε 5 σύνολα με καλοκαιρινά κομμάτια Pink Woman ιδανικά για τις διακοπές σου στο νησί και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Co-ord

Αρχικά, από τη βαλίτσα σου δεν πρέπει να λείπει ένα matching σύνολο, που είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Ωστόσο, χρειάζεσαι ένα με fun αποχρώσεις και prints. Εμείς ξεχωρίσαμε το παρακάτω, που αποτελείται από ένα κοντομάνικο φλοράλ crop top με σούρα στο μπροστινό μέρος και λάστιχο στα μανίκια (θα το βρεις εδώ) και midi ψηλόμεση φλοράλ φούστα με σκίσιμο στο μπροστινό μέρος και δέσιμο με κορδόνι στη μέση (θα τη βρεις εδώ).

Θα τα ερωτευτείς! Τα 5 απαραίτητα outfits για τις διακοπές σου στο νησί

Φόρεμα

Ακόμα, ένα midi φόρεμα είναι εξίσου χρήσιμο, καθώς μπορείς να το φορέσεις είτε στις πρωινές σου βόλτες είτε στις βραδινές. Ιδανική επιλογή αποτελεί το φλοράλ σχέδιο της Pink Woman με διπλή τιράντα, άνοιγμα στη μέση και χαλαρή εφαρμογή (θα βρεις εδώ).

Pink Woman

Σορτς και πουκάμισο

Για τις πρωινές σου βόλτες στα σοκάκια του νησιού χρειάζεσαι ένα άνετο και δροσερό σύνολο, μέσα από το οποίο θα μπορείς να φοράς και το μαγιό σου. Εμείς σου προτείνουμε το παρακάτω υπέροχο φλοράλ πουκάμισο (θα το βρεις εδώ), που μπορείς να δέσεις ψηλά, και να το συνδυάσεις με ένα κοντό σορτσάκι (θα το βρεις εδώ).

Pink Woman

Παντελόνα και crochet top

Βέβαια, χρειάζεσαι και μία αέρινη ψηλόμεση παντελόνα, την οποία θα φορέσεις με ένα top. Ιδανική επιλογή αποτελεί το ψηλόμεσο παντελόνι κιλότ με ζώνη στη μέση (θα το βρεις εδώ) και το super trendy crochet μπλουζάκι με τιραντάκι και στρογγυλή χαμηλή λαιμόκοψη από την καλοκαιρινή συλλογή του Pink Woman (θα το βρεις εδώ).

Pink Woman

Special occasion

Τέλος, σε περίπτωση που έχεις γάμο ή βάπτιση στο νησί τότε θα χρειαστείς ένα εντυπωσιακό, αέρινο maxi φόρεμα με άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Κατάλληλη επιλογή για αυτά τα events αποτελεί το αμάνικο φόρεμα με λάστιχο στη μέση, ανοιχτή πλάτη και χαλαρή εφαρμογή στην υπέροχη ουδέτερη απόχρωση από τη Pink Woman (θα το βρεις εδώ).

Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ