Follow us

Έβελυν Καζαντζόγλου | Το beach look της θα σε κάνει να πεις ένα μεγάλο ΝΑΙ στα ολόσωμα μαγιό

Ένα διαχρονικό και πολύ stylish σχέδιο.

Evelyn NDP Photo Agency

Σίγουρα, κάθε γυναίκα γνωρίζει καλά ποια είναι τα ρούχα που της ταιριάζουν περισσότερο, ποιες γραμμές κολακεύουν τη σιλουέτα της και γενικά ποια κομμάτια την κάνουν να νιώθει όμορφη και κομψή. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και με τα μαγιό. Κάποιες αγαπούν τα μπικίνι, κάποιες άλλες τα ολόσωμα και όλες μας θέλουμε να νιώθουμε όσο πιο άνετα γίνεται με το μαγιό μας στην παραλία.

Σε περίπτωση που ανήκεις στις fans του μπικίνι, φέτος είναι η ευκαιρία σου να δώσεις ευκαιρία στα ολόσωμα μαγιό, τα οποία είναι πιο κομψά και ακόμα πιο κολακευτικά από ό,τι πιστεύεις. Ακριβώς για αυτό θα σε πείσει η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Διαβάστε Επίσης

Η fashionista με τους 185 χιλιάδες followers στο Instagram που προσφέρει στιλιστική έμπνευση με κάθε post της φόρεσε ένα ριγέ ολόσωμο μαγιό σε λευκή και μπλε απόχρωση από τη νέα συλλογή της Marks and Spencer για το φετινό καλοκαίρι. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα λευκό, αέρινο πουκάμισο, δημιουργώντας έτσι το απόλυτο navy στιλ για την παραλία.

Όσον αφορά στην καλοκαιρινή capsule γκαρνταρόμπα σου λοιπόν, ένα από τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου είναι το ριγέ μαγιό. Εάν έχεις ήδη μπικίνι, τότε σίγουρα σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα ολόσωμο όπως αυτό το Marks and Spencer που επέλεξε η influencer. Σκέψου επίσης πως μπορείς να το φορέσεις με τα σορτς και τις παντελόνες σου ως τοπ, γλιτώνοντας χώρο στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Διαβάστε Επίσης

Extra Tip

Σίγουρα, δεν χρειάζεται να το παρακάνουμε με τα looks φοράμε στην παραλία, ωστόσο μερικά κομψά αξεσουάρ μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο στιλ μας. Φέτος, ακολούθησε το παράδειγμα της Έβελυν και επένδυσε σε βραχιόλια για το πόδι, που κοσμούν τον αστράγαλο και είναι πολύ cool. Σε καταστήματα και e-shops θα βρεις διαφορετικά σχέδια, minimal ή πιο ιδιαίτερα για να επιλέξεις το ιδανικό για το δικό σου στιλ.

Το beach look της Έβελυν Καζαντζόγλου

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ