Follow us

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με σύνολο που αξίζει να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου

Το two pieces σύνολό της θα σε κάνει να ονειρεύεσαι βόλτες στις Κυκλάδες.

eliana NDP Photo Agency

Από την πρώτη στιγμή που το ημερολόγιο δείξει πως το καλοκαίρι είναι εδώ, όλες μας ξεκινάμε να ονειρευόμαστε τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα, ακόμα και το φτιάξιμο της βαλίτσας μας φαίνεται μία άκρως διασκεδαστική διαδικασία, αφού μέσα θα τοποθετήσουμε καλοκαιρινά ρούχα και μαγιό για τις πιο κομψές εμφανίσεις στο νησί.

Εάν αναρωτιέσαι όμως πως θα δημιουργήσεις ένα πολύ κομψό και chic σύνολο για τις εξόδους για cocktail ή δείπνο στις διακοπές σου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θα σε βοηθήσει. Η δημοσιογράφος φόρεσε ένα άκρως καλοκαιρινό look στην πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με ένα two pieces σύνολο. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει crop top με puff sleeves με midi φούστα και τα δύο σε λευκό χρώμα και γαλάζια σχέδια από τη συλλογή του brand NEMA Resortwear για το καλοκαίρι του 2021. Όσον αφορά στα παπούτσια, επέλεξε να φορέσει λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα που ταίριαζαν τέλεια με την εμφάνιση της.

Το look της μας θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι, ενώ τέτοιου είδους σετ είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για τις διακοπές. Ο λόγος είναι πως τα δύο items μπορούν να φορεθούν με παραπάνω από έναν τρόπο. Το top για παράδειγμα, εκτός από τη φούστα, ταιριάζει τέλεια τόσο με σορτς και βερμούδες όσο και με φούστα ή λευκή παντελόνια. Η φούστα επίσης μπορεί να φορεθεί με λευκό t-shirt ή ακόμα και με το ολόσωμο μαγιό σου. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά looks τόσο για τις βόλτες σου όσο και για την παραλία χωρίς να χρειαστεί να πάρεις μαζί σου στις διακοπές όλη τη ντουλάπα.

Το look της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με σύνολο που αξίζει να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου
Loading...

Copy the Look

Crop top ΝΕΜΑ Resortwear

Midi φούστα ΝΕΜΑ Resortwear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ