Follow us

Στη καλοκαιρινή σειρά με μαγιό της Calzedonia θα βρεις τα σχέδια των φετινών σου εμφανίσεων

Τα iconic μαγιό της Calzedonia Collection Summer 2021 είναι εμπνευσμένα από τα ταξίδια για το πιο αξέχαστο καλοκαίρι της ζωής σας

Στη καλοκαιρινή σειρά με μαγιό της Calzedonia θα βρεις τα σχέδια των φετινών σου εμφανίσεων Courtesy of Calzedonia

Κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας δεν θα μπορέσουν ποτέ να είναι ''αρκετά''. Όσα παρόμοια σχέδια και αν έχουμε πάντα θα θέλουμε και ένα νέο -κάποιο που θα ανανεώσει τις εμφανίσεις μας. Για τις χειμερινές εμφανίσεις μας αυτο σημαίνει πως δεν μπορούμε ποτέ να έχουμε αρκετά πανωφόρια και μποτάκια και για τις καλοκαιρινές δεν μπορούμε να χορτάσουμε τα μαγιό μας! Και επειδή διανύουμε τους ζεστούς μήνες της τελευταίας εποχή θα επικεντρωθούμε στα μαγιό και τα σχέδια που θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου στην παραλία.

Η συλλογή της Calzedonia με τα πιο hot σχέδια σε μαγιό

Κάνοντας μία σύντομη περιήγηση στις νέες συλλογές με swimwear ξεχωρίσαμε εκείνης της Calzedonia. Πρόκειται για μία σειρά μαγιό σχεδιασμένη να τονίζει ιδανικά τη σιλουέτα και να χαρίζει μοναδικό στιλ. Για το καλοκαίρι του 2021, η Calzedonia επενδύει ακόμα περισσότερο στην έρευνα υφών και εφαρμογών ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να αισθάνεται όμορφα στην παραλία.

Στη καλοκαιρινή σειρά με μαγιό της Calzedonia θα βρεις τα σχέδια των φετινών σου εμφανίσεων
Calzedonia

Ανάμεσα στα νέα σχέδια θα ανακαλύψεις floral micro και macro μοτίβα, που ανθίζουν σε δυναμικά μπικίνι ανεβάζοντας τη διάθεση. Ακόμα, θα βρεις μαγιό με romantic-chic πέταλα, floral patchwork και εξωτικές αναφορές με vintage ύφος - μία ιδιαίτερα fashionable τάση που κυριάρχησε, όχι μόνο στις πασαρέλες των μεγάλων fashion designers, αλλά και μεταξύ των πιο φωτογραφημένων και δημοφιλών celebs, μοντέλων και influencers.

Calzedonia
Calzedonia

Στη Calzedonia Collection Summer 2021 θα βρεις, επίσης, strapping μπικίνι, τριγωνικά tops και σλιπ με πολύ μακριά κορδόνια, που δένονται γύρω από το σώμα: ένα αληθινό key item για το καλοκαίρι 2021. Η Calzedonia λέει ''ναι στα μπικίνι αλλά όχι μόνο'', καθώς προτείνει μεγάλη ποικιλία και σε ολόσωμα μαγιό, που ακολουθούν αυτήν τη τάση. Fashion-forward, on-trend σχέδια για τα πιο θηλυκά swimwear looks του φετινού καλοκαιριού.

Calzedonia
Calzedonia

Ανακαλύψτε όλες τις swimwear & beachwear collections αυτό το καλοκαίρι, σε όλα τα καταστήματα Calzedonia και online.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ