Follow us

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; | Οι πιο κομψές ολόσωμες φόρμες για να φορέσεις εάν βαρέθηκες τα φορέματα

Για να ξεχωρίσεις σίγουρα με το στιλ σου.

jumpsuit Splash News / Ideal Image

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που τα Σαββατοκύριακα μας γεμίζουν με καλέσματα σε γάμους φίλων ή συγγενών μας, αφού τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν αυτή την περίοδο για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.

Αμέσως μόλις φτάσει στα χέρια μας το προσκλητήριο όμως ξεκινούν και οι σκέψεις για το πως θα δημιουργήσουμε ένα κομψό σύνολο. Η πρώτη σκέψη που κάνουμε συνήθως είναι να φορέσουμε ένα φόρεμα. Τι γίνεται όμως εάν έχεις βαρεθεί τα φορέματα και θέλεις να φορέσεις κάτι διαφορετικό; Σε αυτή την περίπτωση σου προτείνουμε να επενδύσεις σε μία ολόσωμη φόρμα.

Μονόχρωμες ή εμπριμέ, σε έντονα χρώματα, pastel τόνους ή εντυπωσιακά μοτίβα, οι ολόσωμες φόρμες είναι άνετες, πολύ κομψές και πολύ ιδιαίτερες. Εξίσου σημαντίκο είναι πως είναι ένα στιλ ρούχου που μπορείς να φορέσεις άνετα και σε διαφορετικές περιστάσεις και όχι αποκλειστικά σε έναν γάμο.

Η επιλογή του παπουτσιού που θα κάνεις σχετίζεται τόσο με την τοποθεσία που πρόκειται να γίνει ο γάμος όσο και με το στιλ σου. Εάν ο γάμος πρόκειται να γίνει σε κάποιο νησί, μπορείς να συνδυάσεις την ολόσωμη φόρμα σου με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σανδάλια. Εάν βέβαια είσαι fan των ψηλοτάκουνων παπουτσιών, ένα ζευγάρι strappy πέδιλα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις.

Οι ολόσωμες φόρμες που έχουμε ξεχωρίσει

Εμπριμέ ολόσωμη φόρμα Zara

Ολόσωμη φόρμα με λουλουδάτο σχέδιο Zara

Κρουαζέ ολόσωμη φόρμα BSB

Ολόσωμη κρουαζέ φόρμα Lynne

Ολόσωμη φόρεμα 'ALE

Ολόσωμη φόρμα attrattivo

Ολόσωμη φόρμα σε εμπριμέ μοτίβο BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ