Follow us

8 ολόσωμα μαγιό από τα Marks & Spencer που μπορείς να φορέσεις άνετα και εκτός παραλίας

Κομψές εμφανίσεις τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη.

8 ολόσωμα μαγιό από τα Marks & Spencer που μπορείς να φορέσεις άνετα και εκτός παραλίας Marks & Spencer

Από την πρώτη στιγμή που το ημερολόγιο δείξει πως το καλοκαίρι είναι εδώ, όλες οι γυναίκες ξεκινάμε να αναζητούμε το ιδανικό μαγιό για εμάς. Διαφορετικά σχέδια, γραμμές, αποχρώσεις και μοτίβα μας βοηθούν να πειραματιστούμε με το στιλ μας και να επιλέξουμε το μαγιό εκείνο που θα μας κάνει να νιώθουμε άνετα στην παραλία.

Ακόμα κι αν είσαι fan του μπικίνι, φέτος το καλοκαίρι σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ολόσωμα μαγιό, τα οποία μπορούν να αποδειχθούν πιο χρήσιμα από όσο περιμένεις. Πλέον μπορείς να βρεις ολόσωμα σε διαφορετικά στιλ και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας για να επιλέξεις το καλύτερο ανάλογα με το στιλ σου. Εάν πιστεύεις όμως πως μπορείς να τα φορέσεις απλώς στην παραλία κάνεις λάθος, αφού ένα ολόσωμο μαγιό μπορεί να λειτουργήσει και ως τοπ. Είτε είναι μονόχρωμο είτε σε κάποια έντονη απόχρωση ή εμπριμέ, συνδύασε το ολόσωμο μαγιό σου με τα τζιν σορτς ή τις βερμούδες σου, με τις ψηλόμεσες παντελόνες ή τις φούστες σου και δημιούργησε τις πιο κομψές εμφανίσεις τόσο για την πόλη όσο και για το νησί.

Αφορμή για να θυμηθούμε τη μεγάλη στιλιστική αξία του ολόσωμου μαγιό είναι η νέα swimwear και beachwear συλλογή της Marks & Spencer για το φετινό καλοκαίρι. Εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα ολόσωμα μαγιό σε κοριτσίστικα gingham καρό μοτίβα, τροπικά florals και δυναμικά animal prints. Φυσικά, η collection περιλαμβάνει και μονόχρωμα μαγιό για εσένα που αγαπάς το minimal στιλ.

Εκτός από τα ολόσωμα μαγιό όμως, στη συλλογή της Marks & Spencer θα βρεις όλα τα κομμάτια που θα χρειαστείς στις διακοπές σου όπως μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα, καφτάνια και αέρινα φορέματα, σανδάλια και ρούχα από λινό ύφασμα για να δημιουργήσεις τις πιο σικ εμφανίσεις για το φετινό καλοκαίρι.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στα καταστήματα, αλλά και online στο www.marksandspencer.gr

Πηγή Madamefigaro.gr

Μαγιό με βαθύ ντεκολτέ, μπανέλα και ζεβρέ print, Marks & Spencer

Ολόσωμο μαγιό με ενίσχυση και animal print, Marks & Spencer

Μονόχρωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ και ντραπέ σχέδιο, Marks & Spencer

Φλοράλ μαγιο, Marks & Spencer

Εμπριμέ μαγιό με λαιμόκοψη halter, Marks & Spencer

Πολυμορφικό μαγιό μπαντό που σμιλεύει την κοιλιά, Marks & Spencer

Εμπριμέ μαγιό που σμιλεύει την κοιλιά με βαθύ ντεκολτέ, Marks & Spencer

Καρό μαγιό που σμιλεύει την κοιλιά με βολάν, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ