Follow us

Τα κιμονό ταιριάζουν στο καλοκαίρι | Φόρεσε το δικό σου όπως η Δανάη Μπάρκα

Ένα πρακτικό ρούχο που μπορείς να φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους.

danai barka NDP Photo Agency

Σίγουρα θα έχεις διαβάσει αρκετές φορές πως η βαλίτσα των διακοπών σου θα πρέπει να αποτελείται από πρακτικά κομμάτια που μπορείς να φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους. Ένα από αυτά είναι σίγουρα και το κιμονό. Γιατί; Μπορείς να το φορέσεις με το μαγιό σου στην παραλία, να το συνδυάσεις με σορτς για το γεύμα αργότερα και να είναι το key piece για μία βραδινή εμφάνιση στο νησί. Κάπως έτσι γλιτώνεις χώρο από τη βαλίτσα σου και ταυτόχρονα είναι πολύ κομψή.

Τα κιμονό όμως είναι απαραίτητα ακόμα και για τα καλοκαιρινά looks της πόλης και η Δανάη Μπάρκα σου δείχνει πώς να το φορέσεις. Η ηθοποιός φόρεσε ένα πολύ σικ σύνολο στην εκπομπή της "Πάμε Δανάη", συνδυάζοντας ένα λευκό παντελόνι με κιμονό σε παστέλ αποχρώσεις και λαχούρια. Η ζώνη που υπήρχε στο κιμονό, τόνισε τη μέση της, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ θηλυκό αποτέλεσμα.

Styling Tips

Φέτος το καλοκαίρι, εμείς σου προτείνουμε να πειραματιστείς με το στιλ σου και να επενδύσεις σε τουλάχιστον ένα κιμονό. Εκτός από το γεγονός πως θα το φορέσεις σίγουρα στην παραλία, θα φέρει έναν bohemian αέρα στα καλοκαιρινά σύνολα που φοράς στην πόλη. Εάν είναι κοντό, όπως αυτό της Δανάης Μπάρκα, συνδύασε το είτε με σορτς είτε με βερμούδα. Όσον αφορά στα παπούτσια, προτίμησε flat σανδάλια για πρωινές εμφανίσεις, ψηλοτάκουνα πέδιλα ή εσπαντρίγιες για βραδινές εξόδους. Σε περίπτωση που έχεις στη συλλογή σου ένα μακρύ κιμονό, μπορείς να το φορέσεις ως φόρεμα εάν το κλείσεις με μία ζώνη ή με flare παντελόνι για μία εμφάνιση με 70s αισθητική.

Το look της Δανάης Μπάρκα

Loading...
Loading...

Τα κιμονό που έχουμε ξεχωρίσει

Κοντό κιμονό με ζώνη Zara

Φλοράλ Κιμονό BSB

Κιμονό με patchwork μοτίβο Zara

Φόρεμα κιμονό φλοράλ Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ