Follow us

5 Mango φορέματα για να ντυθείς κομψά στο γραφείο όση ζέστη κι αν έχει

Αντιμετώπισε την υψηλή θερμοκρασία ως αυθεντική fashionista.

street style Splash News / Ideal Image

Όσο κι αν αγαπάς το καλοκαίρι, χρειάζεται να παραδεχτείς πως κάποιες φορές είναι μεγάλη πρόκληση να ντυθείς κομψά με την τόση ζέστη. Χρειάζεται να φορέσεις κάτι δροσερό και άνετο, ώστε να είσαι κατάλληλα ντυμένη στην εκάστοτε περίσταση. Η πρόκληση γίνεται μεγαλύτερη όταν σκέφτεσαι πως θα δημιουργήσεις το κατάλληλο ντύσιμο για το γραφείο όταν έχει πολύ ζέστη.

Για ακόμα μία φορά, τα φορέματα είναι η καλύτερη απάντηση στην ερώτηση "Τι να φορέσω στο γραφείο το καλοκαίρι;" και οι λόγοι είναι πολλοί. Αρχικά, τα φορέματα ως one piece σου γλιτώνουν χρόνο από την προετοιμασία που κάνεις κάθε πρωί. Αρκεί να επιλέξεις ένα από τα φορέματα σου και να το συνδυάσεις με σανδάλια, ψηλοτάκουνα πέδιλα ή εσπαντρίγιες και να προσθέσεις ένα αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια ή κολιέ. Μέσα σε λίγα λεπτά είσαι έτοιμη και με μικρές αλλαγές στο styling, όπως με την προσθήκη ενός πιο ιδιαίτερου αξεσουάρ μπορείς να βγεις μετά το γραφείο χωρίς να επιστρέψεις στο σπίτι για να αλλάξεις.

Τα φορέματα επίσης είναι δροσερά και αέρινα, συνεπώς ο καλύτερος σου φίλος για τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Προτίμησε υφάσματα όπως το λινό, το βαμβάκι ή το μετάξι και σίγουρα αυτή η επιλογή θα σε ανταμείψει.

Ακόμα κι αν δεν έχουν έρθει ακόμα οι πολύ ζεστές ημέρες, εμείς ως fashionistas θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένες. Έτσι εμείς κάναμε την έρευνα μας και ξεχωρίσαμε πέντε φορέματα από τη Mango συλλογή για το φετινό καλοκαίρι και σου τα προτείνουμε.

Τα must have φορέματα του καλοκαιριού

Μάξι εμπριμέ φόρεμα Mango

Φόρεμα εμπριμέ άνοιγμα Mango

Φόρεμα ριχτό εμπριμέ Mango

Βαμβακερό φόρεμα με τύπωμα Mango

Φόρεμα ριχτό εμπριμέ Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ