Follow us

Dior | Δείπνο αλα ελληνικά διοργάνωσε ο γαλλικός οίκος για τους καλεσμένους του στην Αθήνα

Το βράδυ πριν την παρουσίαση της συλλογής Cruise 2022 στο Καλλιμάρμαρο, ξένοι δημοσιογράφοι και καλεσμένοι του Dior απόλαυσαν ένα 100% ελληνικό δείπνο.

Γιασεμί Instagram @Yiasemi

Σε λίγες ώρες οι προβολείς στο Καλλιμάρμαρο θα ανάψουν και τα βλέμματα όσων αγαπούν τη μόδα σε όλο τον κόσμο θα στραφούν στις δημιουργίες που εμπνεύστηκε η Maria Grazia Chiuri από την αρχαία Ελλάδα για τη συλλογή Dior Cruise 2022. Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και αρκετές μέρες και έχει ήδη ξεναγηθεί σε πολλά μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σε Αθήνα, Δελφούς και Κρήτη.

Από χτες έχουν έρθει στη χώρα μας και πολλοί από τους επίσημους καλεσμένους της βραδιάς, δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του πλανήτη, μοντέλα, ηθοποιοί, στιλίστες και στελέχη του γαλλικού οίκου. Έτσι, ακολουθώντας τους κανόνες της ελληνικής φιλοξενίας, oι υπεύθυνοι του Dior διοργάνωσαν ένα παραδοσιακό δείπνο στην Πλάκα.

Loading...

Κάθε λεπτομέρεια στο τραπέζι ήταν απολύτως εναρμονισμένη με την ελληνική παράδοση, από το μενού -με τις πράσινες ελιές για ορεκτικό- μέχρι τα κεραμικά σερβίτσια της Θέμιδας Ζουγανέλη στα οποία σερβιρίστηκαν. Μάλιστα, η Ελληνίδα καλλιτέχνις ήταν μία από τις καλεσμένες, καθώς το brand της Themis-Z συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τον Dior.

Το δείπνο έγινε στο εστιατόριο "Γιασεμί" στα Αναφιώτικα της Πλάκας, την πιο γραφική γωνιά της Αθήνας.

Loading...

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ