Σου βρήκαμε στα H&M τα σανδάλια που θα φοράς συνέχεια στην παραλία

5 σχέδια σανδαλιών από την καλοκαιρινή συλλογή του H&M σε απολύτως διαχρονικά σχέδια και προσιτές τιμές

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο βασικός προορισμός των εξόδων μας αλλά και των σύντομων εξορμήσεων του Σαββατοκύριακου είναι φυσικά η παραλία. Λίγο το γεγονός πως ο ήλιος ''καίει'', λίγο πως η θερμοκρασία ''χτυπάει'' κόκκινο, η παραλία και η θάλασσα γίνονται μία πραγματική αναγκαιότητα. Έτσι, το styling αυτής της περιόδου επικεντρώνεται κυρίως στα beach looks, τα οποία αποτελούνται από τον πρωταγωνιστή της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, τα μαγιό, και τα σανδάλια. Ειδικά τα τελευταία τείνουν να μας συνοδεύουν και στις εξόδους μας πέρα από την παραλία. Άλλωστε είναι άνετα, δροσερά και μας δίνουν την στιλιστική ευελιξία για να τα φοράμε κάθε ώρα της ημέρας.

Αν και έχουμε όλες μας μία μεγάλη συλλογή με αμέτρητα σχέδια, από τα διαχρονικά gladiators μέχρι τα φλατ δερμάτινα, ποτέ δεν είναι αρκετά. Πάντα αναζητούμε ένα νέο ζευγάρι, που θα αναβαθμίσει τα σύνολα μας και περισσότερο εκείνα της παραλίας.

Τα beach looks χρειάζονται αρκετά μεγαλύτερη έμπνευση αφού συνήθως γίνονται προβλέψιμα και πολλές φορές βαρετά. Όταν, λοιπόν, θα επισκεφθείς ξανά την παραλία δεν χρειάζεται να επιλέξεις τα κλασικά flip flops σου. Μπορείς να κάνεις ανεπιτήδευτα πιο κομψή την εμφάνιση σου μέσω των κατάλληλων σανδαλιών, εκείνων που φέρουν τις πιο ενδιαφέρουσες και διακριτικές λεπτομέρειες. Αυτές, άλλωστε, είναι που θα προσθέσουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στα σύνολα της παραλίας.

Ανανέωσε το beach look σου με αυτά τα H&M σανδάλια

Εμείς κάναμε την έρευνα στην αγορά και ξεχωρίσαμε 5 σχέδια σανδαλιών από την καλοκαιρινή συλλογή του H&M σε απολύτως διαχρονικά σχέδια και προσιτές τιμές. Από δερμάτινες υφές και μοντέρνα looks μέχρι all time classics, σίγουρα θα βρεις παρακάτω το ιδανικό για εσένα.

Πέδιλα με δύο σερζέ λουριά δεμένα με κόμπο στο κουντεπιέ, και πλεκτή γιούτα γύρω από τη σόλα, H&M

Ίσια πέδιλα από συνθετικό δέρμα με ανοιχτή μύτη και φαρδιά πλεκτή φάσα στο κουντεπιέ, H&M

Mules από συνθετικό δέρμα με ρυθμιζόμενα λουράκια με μεταλλικές αγκράφες, H&M

Κομψά δερμάτινα slides με πλεκτή φάσα στο κουντεπιέ και έντονες ραφές, H&M

Ίσια πέδιλα με φαρδιά φάσα μπροστά, H&M