Follow us

Dior Cruise 2022 | Η Βίκυ Καγιά ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες καλεσμένες

To outfit της θα σου δώσει ιδέες για τις καλοκαιρινές βόλτες σου στο νησί.

Βίκυ Καγιά Papadakis Press

Ανάμεσα στους καλεσμένους που έλαβαν την πολυπόθητη πρόσκληση για το show του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο ήταν και η Βίκυ Καγιά, η οποία έκανε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, που δικαίως της χάρισε μια θέση στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες καλεσμένες της βραδιάς.

Όλγα Κεφαλογιάννη | Δες τι φόρεσε η εγκυμονούσα υπουργός για να παρακολουθήσει το Dior Cruise 2022 show

Για την περίσταση, το μοντέλο/παρουσιάστρια επέλεξε ένα maxi αέρινο λευκό φόρεμα με μακριά μανίκια και βαθύ V, το οποίο συνδύασε με διακριτικά σκουλαρίκια και λευκό clutch. Ακολουθώντας πιστά τους κανόνες που ήθελαν οι καλεσμένες να φορούν φλατ παπούτσια σεβόμενες τον αρχαίο χώρο, ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρα σανδάλια.

Το μακιγιάζ της ήταν μίνιμαλ, ενώ τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα με τα curtain bangs χτενισμένα στην τελειότητα, δημιουργώντας ένα φρέσκο και άρκως δροσερό beauty look.

Dior Cruise 2022 | Όλες οι διάσημες Ελληνίδες και ξένες stars που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο

Το σύνολό της μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευση τόσο για τις καλοκαιρινές σου βόλτες στα μαγαζιά της παραλιακής, όσο και στο νησί, ενώ δεν αποκλείεται να χαρίσει απλόχερα έμπνευση και στις μέλλουσες νύφες, οι οποίες θα παντρευτούν τον καλό τους σε casual τελετή πλάι στη θάλασσα.

Δες το outfit της:

Dior Cruise 2022 | Η Βίκυ Καγιά ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες καλεσμένες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ