Follow us

Η Έβελυν Καζαντζόγλου με κοστούμι που έχει φορέσει και η Κατερίνα Καινούργιου

Ποια celebrity δημιούργησε την πιο κομψή εμφάνιση;

evelyn NDP Photo Agency

Είναι ο ορισμός του power dressing, έχει γνωρίσει μεγάλη εξέλιξη μέσα στον χρόνο και ακόμα θεωρείται ως ένα από τα πιο κομψά combos που μπορείς να φορέσεις. Ο λόγος για το κοστούμι, που εδώ και δεκαετίες έχουμε "δανειστεί" από την ανδρική γκαρνταρόμπα και πλέον μπορείς να βρεις το ιδανικό στιλ κοστουμιού για κάθε περίσταση.

Ακριβώς αυτό μας αποδεικνύει και η Έβελυν Καζαντζόγλου με μία πρόσφατη, δημόσια εμφάνιση της. Με αφορμή την παρουσίαση της Cruise συλλογής του οίκου Dior, η influencer βρέθηκε καλεσμένη στο event του Dior beauty και έκλεψε τις εντυπώσεις με το look της. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα tailor made κοστούμι, δημιουργία του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου. Το κοστούμι είναι σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του μπλε-πετρόλ, ενώ το σακάκι ήταν διακοσμημένο με κρόσσια. Η Έβελυν Καζαντζόγλου ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μία handbag και λευκές slingback γόβες. Το αποτέλεσμα είναι πολύ σικ και σύγχρονο.

Το εν λόγω κοστούμι όμως έχει φορέσει ακόμα μία celebrity και συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι" πριν από μερικούς μήνες και είχε φορέσει το ίδιο κοστούμι του Δημήτρη Πέτρου. Το συνδύασε μάλιστα με ψηλοτάκουνα πέδιλα με πλατφόρμες σε χρυσή metallic απόχρωση, δίνοντας έναν 70s αέρα στην εμφάνιση της.

Το look της Έβελυν Καζαντζόγλου

Η Έβελυν Καζαντζόγλου με κοστούμι που έχει φορέσει και η Κατερίνα Καινούργιου

Το look της Κατερίνας Καινούργιου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ