Follow us

Θα πας διακοπές; | Τα σύνολα που θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

7 + 1 προτάσεις για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά σύνολα

Θα πας διακοπές; | Τα σύνολα που θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου Pixel Formula

Κλείσαμε για μία στιγμή τα μάτια και ευθύς φτάσαμε στο τέλος του Ιουνίου και πιο κοντά στις διακοπές μας. Όλες μας ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και θα φτάσουμε στον νησί του προορισμού μας. Ωστόσο, προτού αποβιβαστούμε εκεί θα πρέπει να οργανώσουμε τη βαλίτσα μας. Έτσι, τα κατάλληλα αξεσουάρ, ρούχα και υποδήματα είναι αυτά που απασχολούν, μεταξύ άλλων, το μυαλό μας.

Ήδη οι περισσότερες από εμάς έχουν κάνει τα ψώνια τους για τα απαραίτητα των διακοπών με τις νέες προσθήκες να ανανεώνουν την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Ωστόσο, όσα κομμάτια και αν έχουμε, όσα αξεσουάρ και αν αγοράσουμε, στο τέλος αυτό που μετράει είναι ο συνδυασμός τους. Το styling, λοιπόν, είναι αυτό που καθορίζει κάθε εμφάνιση, για αυτό και χρειαζόμαστε όση έμπνευση μπορούμε να πάρουμε. Από μηχανής θεός έρχονται και πάλι οι ιέρειες του στιλ και πιο συγκεκριμένα οι fashion experts των social media.

Κάθε μέρα μας τροφοδοτούν με αμέτρητες στιλιστικές ιδέες μέσα από τα προφίλ τους. Μάλιστα, βλέπουμε να παίρνουν σάρκα και οστά τόσο οι τάσεις της σεζόν όσο και παλαιότερες, οι οποίες επιστρέφουν πιο δυναμικά από ποτέ. Κάνοντας, λοιπόν, μία σύντομη περιήγηση ανάμεσα στους fashion λογαριασμούς των πιο κομψών fashion influencers, ξεχωρίσαμε τις εμφανίσεις, που θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις τα πιο καλοκαιρινά σύνολα.

Οι fashion infliencers παραδίδουν καλοκαιρινά μαθήματα κομψότητας

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ