Follow us

Dior Cruise 2022 | Τα θριαμβευτικά σχόλια του διεθνούς Τύπου για το σόου στο Καλλιμάρμαρο

Πώς σχολίασαν οι δημοσιογράφοι μόδας τη Cruise συλλογή του γαλλικού οίκου;

Dior Courtesy of Dior

Στην τοποθεσία που έλαβαν χώρα οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες, το 1896, το Παναθηναϊκό Στάδιο πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας του οίκου Dior σε μία βραδιά που θα θυμόμαστε για χρόνια. Μαγεμένη από τον ελληνικό πολιτισμό και τον ρόλο της γυναίκας, η Maria Grazia Chiuri κατάφερε να ενσωματώσει στην Cruise συλλογή του γαλλικού οίκου μία σειρά από δημιουργίες που αποδεικνύουν πως η μόδα είναι μία από τις πιο θαυμαστές μορφές τέχνης που υπάρχουν.

Μέσα από τις δημιουργίες της, η creative director παρουσίασε τις διαφορετικές εκδοχές και ρόλους που έχει μία σύγχρονη γυναίκα. Μπορεί να φορά φορέματα που μοιάζουν με χιτώνα αρχαίας θεάς με φουτουριστικά sneakers ή athleisure ρούχα σε έντονες, pop αποχρώσεις όπως το μπλε και το κίτρινο, νιώθοντας κομψή κάθε στιγμή της ζωής της.

Η παρουσίαση της Cruise 2022 συλλογής από τον οίκο Dior στην Αθήνα φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστη από τον παγκόσμιο Τύπο. Διεθνείς τίτλοι μόδας αποκωδικοποίησαν τη συλλογή, ακολούθησαν τα βήματα της Maria Grazia και την έμπνευσής της σε αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας και σχολίασαν τη μαγική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Κεντρική φωτογραφία : Courtesy of Dior

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ