Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Φόρεσε το ιδανικό μαγιό για εσένα που έχεις μόλις γεννήσει

Το beach look της ηθοποιού λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Athina Oikonomakou NDP Photo Agency

Ένας από τους λόγους που οι γυναίκες αγαπάμε τόσο πολύ τον κόσμο της μόδας είναι πως σε όποια φάση της ζωής μας κι αν βρισκόμαστε, όποια κι αν είναι η περίσταση και το στιλ μας, πάντα θα βρίσκουμε το ιδανική γραμμή ρούχων που θα μας κάνει να νιώθουμε όμορφες και κομψές. Ακόμα και την περίοδο του καλοκαιριού, καθεμία από εμάς ξεχωριστά μπορεί να βρει το ιδανικό μαγιό ανάλογα με τη σιλουέτα της.

Ακριβώς αυτό αποδεικνύει και η Αθηνά Οικονομάκου με μία ανάρτηση της στο Instagram. Η ηθοποιός, που έφερε πρόσφατα στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, έχει ξεκινήσει τις βουτιές στη θάλασσα, δείχνοντας μας μάλιστα ποιο είναι το ιδανικό μαγιό για εσένα που έχεις μόλις γεννήσει. Συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα beach look, φορώντας ένα ψηλομεσο μπικίνι σε φλοράλ μοτίβο με λευκές και μπλε αποχρώσεις και το συνδύασε με λευκή πουκαμίσα και λινό, χειροποίητο καπέλο με πολυμορφικό γείσο. Το αποτέλεσμα είναι άκρως καλοκαιρινό και πολύ κομψό.

Εάν έχεις και εσύ γεννήσει πρόσφατα και θέλεις να επενδύσεις σε ένα μαγιό που να κολακεύει τη σιλουέτα σου, τότε ένα ψηλόμεσο μπικίνι είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Αγκαλιάζει το σώμα και καλύπτει με κομψό τρόπο την περιοχή της κοιλιάς ώστε να νιώθεις άνετα στην παραλία. Εναλλακτικά μπορείς να επενδύσεις σε κάποιο ολόσωμο μαγιό που θα σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο άνετα.

Το beach look της Αθηνάς Οικονομάκου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ