Follow us

Αυτά είναι τα πιο trendy σανδάλια για το καλοκαίρι και ταιριάζουν με τα πάντα

Το φορούν ήδη όλες οι fashion experts.

street style Pixel Formula

Ακόμα κι αν τα μαγιό θεωρούνται οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού, υπάρχει ένα item της γκαρνταρόμπας σου που είναι ακόμα πιο σημαντικό για το στιλ σου. Ο λόγος για τα σανδάλια, τα παπούτσια που μπορούν να μεταμορφώσουν και να αναβαθμίσουν στη στιγμή ακόμα και το πιο απλό look σου. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι, ο κόσμος της μόδας μας προσφέρει πολλές και διαφορετικές τάσεις ώστε να επιλέξουμε εκείνες που μας ταιριάζουν περισσότερο. Στην κορυφή της λίστας λοιπόν βρίσκονται τα thong sandals, ένα στιλ παπουτσιών που μας είναι αρκετά γνώριμο.

Loading...

Τα thong sandals ή διχαλωτές σαγιονάρες ή flip flops, που γνωρίσαμε κυρίως στα '00s επέστεψαν και πρωταγωνίστησαν στις συλλογές των οίκων Jacquemus, Givenchy, Kenzo και Bottega Veneta, ενθουσιάζοντας celebrities και fashionistas που τα έχουν ήδη προσθέσει στη συλλογή τους και μας έχουν δείξει διαφορετικούς τρόπους για να τα φορέσουμε. Το ευχάριστο με αυτό το στιλ παπουτσιών είναι πως προσφέρουν μεγάλη άνεση και ταιριάζουν με κάθε look σου. Είτε θέλεις να τα φορέσεις με σορτς είτε με το αγαπημένο σου φόρεμα ή με το τζιν παντελόνι σου, τα thong sandals θα είναι η must επιλογή για τους επόμενους μήνες. Φυσικά, είναι ιδανικά ακόμα και για την παραλία.

Loading...

Σε καταστήματα και e-shops μάλιστα θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία από thong sandals σε διαφορετικές αποχρώσεις όπως το ροζ ή το ιριδίζον, αλλά και σε basic χρώματα όπως το καφέ ή το λευκό.

Loading...
Loading...

Εάν σκέφτεσαι να υιοθετήσεις αυτό το trend, παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο κομψά σχέδια που ανακαλύψαμε.

Καπιτονέ φλατ πέδιλα Stradivarius

Καπιτονέ φλατ ιριδίζοντα πέδιλα Bershka

Καπιτονέ φλατ πέδιλα Bershka

Μίνιμαλ φλατ πέδιλα Pull and Bear

Σανδάλια δερμάτινα πλατφόρμα Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ