Follow us

Chiara Ferragni | Τι φόρεσε για να ταξιδέψει στην Ελλάδα

Το travel look που μας ενθουσίασε.

MissBloom TEAM
Chiara Ferragni Abaca/www.visualhellas.gr

Με 24 εκατομμύρια followers στο Instagram, δεκάδες συνεργασίες με κορυφαία brands και οίκους μόδας, αλλά και μία εταιρεία που γνωρίζει τεράστια επιτυχία, η Chiara Ferragni δικαίως θεωρείται ίσως η πιο επιτυχημένη influencer. Πριν από μερικές ώρες μάλιστα, η επιχειρηματίας και influencer έφτασε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, αφού έχει προγραμματισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ποιες είναι αυτές; Η παρουσίαση της νέας της συλλογής, Nespresso X Chiara Ferragni Collection, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη Nespresso. Μάλιστα, για τη διαμονή της στη χώρα μαε έχει επιλέξει το ξενοδοχείο Four Seasons

Η ίδια ενημέρωσε για την άφιξη της στη χώρα μας τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με το travel look που επέλεξε να φορέσει.

Η influencer ποζάρει στο αεροδρόμιο με τις βαλίτσες της, φορώντας μία ψηλόμεση τζιν παντελόνα με λευκό t-shirt, Nike sneakers σε pastel αποχρώσεις και χρυσά minimal κολιέ. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με τη διαχρονική Birkin τσάντα του οίκου Hermès σε πράσινη απόχρωση, ενώ μαζί της είχε μία Dior tote τσάντα και μία μεγάλη βαλίτσα διακοσμημένη με διάφορα πολύχρωμα αυτοκόλλητα.

Το travel look της Chiara Ferragni

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ