Follow us

Τι να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών για να μην πάρεις μαζί σου όλη τη ντουλάπα

Το έξυπνο trick για να οργανώσεις σωστά τις αποσκευές σου.

street style iStock

Πλέον βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή που οι υποχρεώσεις θα τελειώσουν, εμείς θα πατήσουμε ένα pause στην καθημερινότητα και θα ξεκινήσουμε τις διακοπές. Λίγο πριν επιβιβαστείς στο πλοίο όμως, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία μεγάλη πρόκληση. Να δημιουργήσεις τη βαλίτσα για τις διακοπές. Αυτή η διαδικασία είναι πάντα λίγο δύσκολη για όλες μας, αφού δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποια ρούχα να βάλουμε στη βαλίτσα, τι θα φορέσουμε και τι όχι, ποια κομμάτια θα μας φανούν όντως χρήσιμα και ποια θα πρέπει να παραμείνουν πίσω. Κάπως έτσι καταλήγεις να τοποθετείς στη βαλίτσα σου πολλά ρούχα, τα οποία σαφώς δεν θα προλάβεις να φορέσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Το trick που χρειάζεται να γνωρίζεις

Ευτυχώς, υπάρχει ένα έξυπνο trick που θα σε βοηθήσει να οργανώσεις σωστά τις αποσκευές σου και να τοποθετήσεις μέσα σε αυτές μόνο τα απαραίτητα. Το μυστικό λοιπόν είναι να πάρεις μαζί σου κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με παραπάνω από έναν τρόπο. Για παράδειγμα, ένα φόρεμα με έντονο, χαρούμενο μοτίβο είναι ιδανικό για την παραλία, αλλά μπορείς να το φορέσεις και σε βραδινή έξοδο με σανδάλια και εντυπωσιακά κοσμήματα. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις midi, αέρινες φούστες, οι οποίες συνδυάζονται τέλεια με το ολόσωμο μαγιό σου για την παραλία αλλά μπορείς να τις φορέσεις και με ένα basic τοπ σε κάποιο δείπνο δίπλα στη θάλασσα. Μία εξίσου έξυπνη επιλογή είναι τα twin sets με τοπ και φούστα ή σορτς, αφού μπορείς να τα φορέσεις μαζί ή και ξεχωριστά, δημιουργώντας έτσι πολλά και διαφορετικά σύνολα με μόλις δύο ή τρία κομμάτια.

Εάν τοποθετήσεις λοιπόν τέτοιου είδους χρήσιμα και πολυχρηστικά ρούχα στη βαλίτσα σου θα καταφέρεις να μην την παραγεμίσεις με όλα τα ρούχα της ντουλάπας σου, ενώ παράλληλα θα έχεις διάφορες επιλογές για να φορέσεις ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεση σου.

Τα must have κομμάτια

Εμπριμέ μίντι φόρεμα Zara

Matching set Stradivarius

Εμπριμέ φούστα παρεό Zara

Μαγιό τύπωμα σούρα Mango

Τζιν σορτς Tommy Hilfiger

Τζιν βερμούδα με ζώνη 'ALE

Πουκάμισο με κοντό μανίκι attrattivo

Φούστα από σύμμεικτο λινό H&M

Φόρεμα παραλίας H&M

Τοπ με διακοσμητικά κουμπιά attrattivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ