Δούκισσα Νομικού | Φόρεσε τα παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με όλα τα καλοκαιρινά φορέματα σου

Κολακεύει τέλεια τα πόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Ταιριάζουν με τα πάντα, είναι πολύ άνετες και ένα από τα απαραίτητα κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Οι εσπαντρίγιες είναι ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ παπουτσιών που μετρά πολλά χρόνια ζωής στον κόσμο της μόδας και σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου. Ένας ακόμα λόγος που τις επιλέγουμε το καλοκαίρι όμως είναι επειδή ταιριάζουν τέλεια με τα φορέματα μας. Mini, midi ή maxi, οι εσπαντρίγιες και ειδικά εκείνες με κορδέλες που δένουν γύρω από τον αστράγαλο κολακεύουν τέλεια το πόδι και είναι κατάλληλες για διαφορετικές περιστάσεις.

Ακριβώς για αυτό θα σε πείσει και ένα look της Δούκισσας Νομικού. Η παρουσιάστρια με το τόσο ξεχωριστό στιλ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ girly σύνολο για αυτή την περίοδο. Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα mini, off shoulder φόρεμα σε λευκή απόχρωση με λευκές εσπαντρίγιες με πλατφόρμες της ελληνικής εταιρείας Envie Shoes. Το total white σύνολο της είναι πολύ κομψό, άκρως καλοκαιρινό και ιδανικό για μία βραδινή εμφάνιση αυτή την περίοδο.

Ακόμα κι αν είσαι καλεσμένη σε κάποιον καλοκαιρινό γάμο και σκέφτεσαι να φορέσεις ένα midi ή maxi αέρινο φόρεμα, οι εσπαντρίγιες είναι μία από τις επιλογές παπουτσιών που μπορείς να κάνεις. Θα κάνει το look σου πολύ cool και εσύ θα νιώθεις άνετα όσες ώρες κι αν τις φοράς.

Το καλοκαιρινό look της Δούκισσας Νομικού