Follow us

Έτσι θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά καλοκαιρινά σύνολα με σορτσάκια

Με αυτές τις προτάσεις θα μεταμορφώσεις το look τους

σορτς iStock

Ανάμεσα στα κομμάτια, που αποτελούν κλειδιά της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας συγκαταλέγονται τα αέρινα φορέματα, τα T-shirt, οι φούστες, τα crop tops, οι ολόσωμες φόρμες και φυσικα τα σορτσάκια. Ειδικα τα τελευταία δίνουν κάθε χρόνο το παρών στις καλοκαιρινές εξορμήσεις ήδη από την παιδική ηλικία μας. Ωστόσο, όσο μεγαλώνουμε τόσο και περιορίζεται η χρήση τους. Τα έχουμε συνηθίσει σε αρκετά casual εμφανίσεις, ενώ το μάκρος τους μπορεί να είναι απαγορευτικό για πολλές περιστάσεις. Επίσης, ο καθημερινός χαρακτήρας τους δεν μας επιτρέπει να το αξιοποιήσουμε σε πληθώρα εκδηλώσεων. Από την άλλη πλευρά, όμως, τα σορτσάκια είναι άνετα, δροσερά και σε καμία περίπτωση δεν μας περιορίζουν όπως τα μακριά jeans. Πώς θα βρούμε τη χρυσή τομή για να τα φοράμε περισσότερο;

Σε αυτό το ερώτημα, που θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και ένα fashion emergency λόγω του καύσωνα των ημερών, δίνουν οι fashionistas. Οι experts του styling στα social media μας τροφοδοτούν με αμέτρητες ιδέες και συμβουλές καθημερινά, για το πως θα μπορέσουμε να φορέσουμε πιο κομψά το σορτσάκι ή ακόμα και τη βερμούδα, που έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας.

Ανάμεσα στις fashion αναρτήσεις τους ξεχωρίσαμε εκείνη της Tamara Kalinic, που θα τη βρεις στο Instagram @tamara. H fashionista, που κατοικεί στο Παρίσι, με τους 1 εκατομμύριο ακόλουθους, μας έδειξε του πιο υπέροχους συνδυασμούς του εν λόγω ρούχου με πουκάμισα. Η ίδια πειραματίστηκε με τα prints και δεν δίστασε να προσθέσει και χρώματα και στα δύο βασικά κομμάτια του συνόλου της. Σε κάθε ένα από τα looks της η Tamara Kalinic συνδύαζε ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, ένα άνετο και κομψό παπούτσι, όπως επίσης και μία ευρύχωρη tote τσάντα.

Η Tamara Kalinic σου δείχνει τους πιο κομψούς συνδυασμούς

Ανακάλυψε παρακάτω τους συνδυασμούς της και προσάρμωσε τους στη δική σου γκαρνταρόμπα και στιλ. Μην ξεχνάς πως αντί για εσπαντρίγιες μπορείς να φορέσεις δερμάτινα σανδάλια, μεσαίου ύψους πέδιλα ακόμα και mules, ανάλογα πάντα με την εκάστοτε περίσταση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ