Follow us

Dior Celebrates Greece | Τι φόρεσαν οι influencers στο private viewing της Parfums Christian Dior Hellas

Οι εκλεκτές καλεσμένες παρακολούθησαν τη Cruise 2022 συλλογή του οίκου σε μία ονειρεμένη βεράντα.

Demy

Σε ρυθμούς Dior ζει τις τελευταίες ημέρες η Αθήνα, αφού ο ιστορικός οίκος μόδας και συγκεκριμένα η creative director, Maria Grazia Chiuri επέλεξε την ελληνική πρωτεύουσα για την παρουσίαση της Cruise 2022 συλλογής της. Το άκρως εντυπωσιακό fashion show πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο και ήταν εμπνευσμένο από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

Dior Celebrates Greece | Τι φόρεσαν οι influencers στο private viewing της Parfums Christian Dior Hellas

Εκτός από τους καλεσμένους που παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας, η Parfums Christian Dior Hellas διοργάνωσε μία ιδιωτική live προβολή για εκλεκτές καλεσμένες στη βεράντα της Προεδρικής Σουίτας του Athens Capital Hotel με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

DIOR-Private Viewing

DIOR-Private Viewing

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν το µήνυµα που απηύθυνε στις καλεσµένες από τα παρασκήνια του show ο Peter Philips. Ο δηµιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του µακιγιάζ Dior ανέδειξε τη συµβολή του µακιγιάζ στην υλοποίηση του οράµατος του οίκου, αποκάλυψε στις παρευρισκόµενες την έµπνευσή του πίσω από τα αποτελέσµατα µακιγιάζ που θα έβλεπαν σε λίγη ώρα στην πασαρέλα και δε δίστασε να µοιραστεί µαζί τους πώς τα δηµιούργησε, προτρέποντάς τις να δοκιμάσουν τα σταρ προϊόντα που χρησιµοποίησε και τα οποία τις περίµεναν στο ειδικά διαµορφωµένο Dior make up station που είχε στηθεί στο χώρο.

DIOR-Private Viewing
DIOR-Private Viewing

Ανάμεσα στις καλεσμένες της private προβολής του show ήταν η Genevieve Majari, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Έλενα Γαλίφα, η Demy κ.α, οι οποίες μάλιστα δημιούργησαν πολύ κομψές, καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Οι κομψές εμφανίσεις των influencers

Η influencer Έλεν Γαλύφα φόρεσε ένα μαύρο, midi slip dress με λεπτομέρειες από δαντέλα, slingback γόβες και τη saddle bag του οίκου Dior. 

Η Demy δημιούργησε ένα πολύ κομψό look συνδυάζοντας ένα crop top με mini φούστα, και τα δύο σε μαύρες αποχρώσεις. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με λευκή πουκαμίσα, τη saddle bag και μαύρες γόβες του οίκου Dior.

Η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη με mini μαύρο φόρεμα και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. 

Η influencer Έβελυν Καζαντζόγλου επέλεξε ένα κοστούμι, δημιουργία του Δημήτρη Πέτρου σε πετρόλ απόχρωση και το συνδύασε με λευκές slingback γόβες.

Η Κατερίνα Ευαγγελινού δημιούργησε ένα total white σύνολο, συνδυάζοντας μία λευκή midi φούστα με midriff, λευκές γόβες με τετράγωνο τακούνι και τη "Lady D" τσάντα του οίκου Dior σε κόκκινη απόχρωση.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί φόρεσε μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με πλατφόρμα. 

Η δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη με μαύρη, one shoulder ολόσωμη φόρμα και ασπρόμαυρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. 

Η Δώρα Κατσικογιάννη με λευκό midi φόρεμα, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και τη "Lady D" τσάντα του οίκου  Dior σε εξίσου μαύρη απόχρωση. 

Η influencer Μαρία Παπαγεωργίου με maxi λευκό φόρεμα και μαύρα flat σανδάλια.

Η Ισμήνη Νταφοπούλου επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ, δαντελένιο φόρεμα με βολάν σε λευκή απόχρωση και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα, nude mules. 

Η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε ένα twin set, κιμονό και ψηλόμεση παντελόνα σε φλοράλ μοτιβο. 

Η beauty editon Σουζάνα Κεγγίτση φόρεσε ένα midi φόρεμα με puff sleeves σε έντονη κίτρινη απόχρωση και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και τη saddle bag του οίκου Dior. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ