Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το ιδανικό σύνολο για τις καλοκαιρινές επίσημες εμφανίσεις σου

Το σύνολο που επέλεξε φέρει ελληνική υπογραφή και καλοκαιρινή διάθεση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το ιδανικό σύνολο για τις καλοκαιρινές επίσημες εμφανίσεις σου NDP

Το περσινό καλοκαίρι σίγουρα περιόρισε τα σχέδια των περισσότερων από εμάς, αφού οι περιορισμοί για την αναχαίτιση της πανδημίας ήταν αρκετά πιο αυστηροί σε σύγκριση με τη φετινή σεζόν. Με τους εμβολιασμούς, όμως, να προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς τα πράγματα μπαίνουν ξανά στη θέση τους και το πρόγραμμα μας είναι γεμάτο με εκδηλώσεις ανάμεσα στις οποίες είναι αρκετοί γάμοι και βαφτίσεις. Για αυτές τις επίσημες περιστάσεις χρειαζόμαστε και ανάλογα looks, που να είναι συγχρόνως κομψά αλλά και αέρινα για να ταιριάζουν απολύτως στην καλοκαιρινή εποχή.

Ιδανική επιλογή αποτελεί το σύνολο, που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη σημερινή εμφάνιση της στην εκπομπή που παρουσιάζει στο τηλεοπτικό κανάλι του Alpha, ''Happy Day''. Πρόκειται για ένα outfit που αποτελείται από μία μάξι φούστα με μπροστινό σκίσιμο στο πόδι και ένα one-shoulder κοντό top. Και τα δύο κομμάτια φέρουν το ίδιο φλοράλ print σε αποχρώσεις του ροζ. Μάλιστα, το εν λόγω καλοκαιρινό μοτίβο φέρει καφέ και κόκκινες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την μαυρισμένη επιδερμίδα.

Loading...

Το look έχει αέρινη γραμμή και αρκετή κίνηση λόγω του υφάσματος, ενώ ανήκει στην καλοκαιρινή συλλογή του ελληνικού brand Cristina Beautiful Life. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με mule πέδιλα και μίνιμαλ κοσμήματα. Εσύ, από την άλλη πλευρά, ανάλογα με την περίσταση και την τοποθεσία στην οποία θα παρευρεθείς, μπορείς να συνδυάσεις αυτό το σύνολο με strappy heels, δερμάτινα σανδάλια, εσπαντρίγιες ακόμα και ψηλά πέδιλα, ενώ τα κοσμήματα μπορούν να γίνουν πιο εκκεντρικά επιλέγοντας ένα boho chic βραχιόλι ή statement σκουλαρίκια.

Εδώ θα βρεις τη φούστα και το τοπ του συνόλου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ