Follow us

Η Φαίη Σκορδά σού δείχνει πως θα είσαι κομψή και άνετη στο γραφείο εν μέσω καύσωνα

Φόρεσε το ιδανικό office look για αυτή την περίοδο

Φαίη Σκορδά NDP

Με τη θερμοκρασία να παραμένει στο κόκκινο, η καθημερινότητα μας δυσκολεύει. Κάθε πρωί έχουμε, μεταξύ άλλων, το ίδιο πρόβλημα: Πώς θα δημιουργήσουμε το ιδανικό σύνολο για το γραφείο και τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις παραμένοντας άνετες εν μέσω καύσωνα; Η αλήθεια είναι πως όσο ονειρική και εάν είναι αυτή η εποχή, η ζέστη και η υψηλή θερμοκρασία μας βάζει μερικά στιλιστικά προβλήματα που φαίνονται κάπως άλυτα. Η λύση σε αυτά είναι η έμπνευση και οι στιλιστικές συμβουλές, που μπορούμε να αποκομίσουμε από τα social media και τις fashionistas. Μία από αυτές είναι και η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, η οποία παραδίδει μαθήματα κομψότητας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια φόρεσε ένα matching look από το ελληνικό brand BSB, το οποίο αποτελεί την κατάλληλη πρόταση για τις επόμενες επαγγελματικές μας εμφανίσεις. Πρόκειται για ένα σύνολο που αποτελείται από μία μίντι φούστα (θα τη βρεις εδώ) και ένα τοπ (θα το βρεις εδώ). Το πρώτο κομμάτι έχει σχέδιο φακέλου, με άνοιγμα στο πλάι, εσωτερική υφασμάτινη φόδρα και εφαρμοστή γραμμή, ενώ η μπλούζα έχει φαρδιές τιράντες, στρογγυλή λαιμόκοψη και άνετη γραμμή.

Loading...

Το εν λόγω σετ φέρει το trend του knitwear, χωρίς ωστόσο να είναι ''βαριά'' τα υφάσματα. Μάλιστα, πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του office look, ενώ μπορείς να το αξιοποιήσεις και σε άλλες περιστάσεις επιλέγοντας τα ανάλογα αξεσουάρ. Αν, για παράδειγμα, επιθυμείς να βγεις για ποτό, ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ψηλά πέδιλα, μία καλοκαιρινή μικρή τσάντα χειρός και statement χρυσά κοσμήματα για μία άκρως κομψή και ''ινσταγκραμική'' εμφάνιση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ