Follow us

Έγκυος με καύσωνα | 4 celebrities σου δείχνουν πώς να ντυθείς κομψά στις υψηλές θερμοκρασίες

Πώς θα ντυθείς κομψά και δροσερά;

chrismpo NDP Photo Agency

Θα συμφωνήσουμε όλοι πως ο βασικός λόγος που αγαπάμε το καλοκαίρι είναι οι διακοπές και οι εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς, αφού τότε έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε χαλαρές στιγμές και δροσερές βουτιές στη θάλασσα. Αντιθέτως, όσο βρισκόμαστε στην πόλη με τον υδράργυρο να έχει φτάσει στην κορυφή θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ντυθούμε σωστά για να νιώθουμε όσο πιο δροσερά γίνεται. Η αίσθηση της ζέστης και του καύσωνα μάλιστα μπορεί να είναι μεγαλύτερη εάν διανύεις μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής σου, δηλαδή εάν είσαι έγκυος.

Με αφορμή λοιπόν τον καύσωνα που βιώνουμε στη χώρα μας, συγκεντρώσαμε μερικά πολύ κομψά, καλοκαιρινά σύνολα που φόρεσαν Ελληνίδες celebrities (η Αθηνά Οικονομάκου, η Χριστίνα Μπόμπα, η Μαρία Ηλιάκη και η Νάντια Μπουλέ) κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Μία από τις πιο συχνές στιλιστικές επιλογές των τεσσάρων γυναικών είναι τα φορέματα. Άνετα, αέρινα, πρακτικά, τα φορέματα αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και την ομορφότερη καμπύλη του σώματος μας, εκείνη της κοιλιάς, χωρίς να περιορίζουν. Είναι λοιπόν μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Εναλλακτικά, μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Μαρίας Ηλιάκη και να επενδύσεις σε midi φούστες με λάστιχο στη μέση που προσαρμόζονται στην κοιλιά και ταιριάζουν τέλεια με tops και t-shirts.

Για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε όλα τα celebrity looks που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς κομψά αυτές τις ημέρες του καύσωνα.

Τα celebrity looks που ξεχωρίσαμε

- Αθηνά Οικονομάκου

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

- Χριστίνα Μπόμπα

Loading...
Loading...
Loading...

- Μαρία Ηλιάκη

Loading...
Loading...

- Νάντια Μπουλέ

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ