Follow us

Ο φόρος τιμής στη Beyoncé | Το Versace φόρεμα της Zendaya για το οποίο μιλούν όλοι

Η εμφάνιση της Zendaya στο κόκκινο χαλί των BET Awards έχει μεγάλη ιστορία

Όταν η Zendaya έπαθε Beyoncé | Το Versace φόρεμα για το οποίο μιλούν όλοι Splash/Ideal Images

Ξεκίνησε από το Disney Chanel ως πρωταγωνίστρια ενός παιδικού show και τώρα μετράει στο βιογραφικό της μία μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ρόλων, αλλά και βραβεύσεων με την πιο σημαντική να είναι το βραβείο Emmy που έλαβε για την ερμηνεία της στη σειρά ''Euphoria''. Ο λόγος για τη Zendaya, η οποία έχει κάνει το Hollywood να μιλάει μονάχα για εκείνη. Βέβαια, πέρα από επιτυχημένη ηθοποιός, η ίδια έχει γίνει ήδη ένα style icon, με τις εμφανίσεις της να θέτουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η Zendaya δεν επιλέγει μόνο πρωτότυπα κομμάτια για τις επίσημες εμφανίσεις της. Η νεαρή ηθοποιός φροντίζει να τιμά τις ρίζες και τον πολιτισμό της, προωθώντας ενίοτε και αντιρατσιστικά μηνύματα.

Η εμφάνιση της Zendaya με την ιταλική υπογραφή του οίκου Versace

Αυτή τη φορά, όμως, η τελευταία της εμφάνιση ξεσήκωσε τα πλήθη αλλά και όλη τη fashion κοινότητα, καθώς η Zendaya επέλεξε ένα φόρεμα για τα βραβεία BET με μεγάλη ιστορία. Πρόκειται για ένα σχέδιο του ιταλικού οίκου Versace από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2003, το οποίο είχε φορέσει στο παρελθόν και η διάσημη τραγουδίστρια Beyoncé. Η μόνη διαφορά είναι πως η ηθοποιός φόρεσε την μάξι εκδοχή του, ενώ η τραγουδίστρια τη μίνι.

Loading...

Το φόρεμα, που δημιουργήθηκε πριν από χρόνια, φέρει τη μεγαλύτερη τάση στο χώρο της μόδας, τα cut-outs, ενώ δημιουργεί ενδιαφέρουσα χρωματική αντίθεση μεταξύ του μωβ και του neon lime πράσινου. Η Zendaya ολοκλήρωσε την glamorous εμφάνιση της με ψηλά μωβ πέδιλα Stuart Weitzman, statement σκουλαρίκια Bulgari και μία ίσια χαμηλή αλογοουρά.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ